reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
To chyba nici z ciacha- na pocieszenie kupiłam sobie 15 dkg michałków- brzmi prawie jak marchewków! A jak Pani Mama wychaczy jakąś promotion to zakupi robota kuchennego

a po deserku i herbatce czas zabrać się za obiad- dziś day canneloni będziemy jedli :-)wczoraj natomiast ugotowałam pierwszy w życiu mym krupnik - bosssski był. zamroziłam na jutro żeby jakaś odmiana była dzisiaj:-D

aaa zapomniałam Wam powiedzieć że jak w sobotę byłam w Chojnicach u rodzinki zajechaliśmy do hodowli pstragów i nie omieszkałam kupić sobie kg świeżutkich wędzonych pstrągów....bosscche jak tam pachniało cudownie wędzoną rybką:-)
Zamroziłam dwa okazy na zaś:-D

Kamisia, udusze za te rybki... teraz mi sie rybki chce...

a jem marchew - bo zdrowo... a co...

a jak Tatuś K. wroci z pracy to nam zrobi takiego kuciaka w ciescie na glebokim oleju:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i lody..... truskawkowe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

p.s.
hehe wiec teraz zemy nie bylo pozniej ze syf jem to marchewke kuszam

nie wchodź tu nigdy więcej

Nie, zdecydowanie popieram 13x13- ten podwątek nie jest dla mnie!:-D:-D:-D:-D:-D Nie zaglądać tu więcej!!!:-):-):-):-)
Jedzenie jest do kitu, nie sprawia radości i w ogóle jest przereklamowane!!!! :-D:-D:-D:-D Wypchajcie się waszym ciachem!!:-D:-D:-D:-D ...ide po Bounty :cool2::-D:-D:-D

To chyba nici z ciacha- na pocieszenie kupiłam sobie 15 dkg michałków- brzmi prawie jak marchewków! A jak Pani Mama wychaczy jakąś promotion to zakupi robota kuchennego

a po deserku i herbatce czas zabrać się za obiad- dziś day canneloni będziemy jedli :-)wczoraj natomiast ugotowałam pierwszy w życiu mym krupnik - bosssski był. zamroziłam na jutro żeby jakaś odmiana była dzisiaj:-D:-D

a ja dzisiaj też mam krupnik z kaszką jęczmienną, Hanula zajada aż jej się uszy trzęsą :) hi hi
kto mi upiecze ciasto marchewkowe? no kto?
dlaczego mój mąż nie umie?????????? to niesprawiedliwe

13x 13 nie dramatyzuj ;-):-D

ehehehehehehehehehehhehehehehhehehehehhehehehehhehehehehehehehhehe
hehehehehhehehehehehehhehehehhehehhehhhhehehhehehehhehheheheheh
hehehehehehhehehehehhehehehheheh

chodzcie na marchewke dziewczyny:-D

A do nas do biura teściowa zadzwoniła, żeby M. przybiegł po zupkę. Z uwagi na to, że ja mogę teraz tylko przez słomkę to na zamówienie ugotowała nam pomidorówkę z ryżem i zaraz będę wcinać:happy2:

P.S. Jadłyście kiedyś przez słomkę pączka zmiksowanego z mlekiem? Pyyyycha:tak::-D

reklama
Do góry