reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
To chyba nici z ciacha- na pocieszenie kupiłam sobie 15 dkg michałków- brzmi prawie jak marchewków! A jak Pani Mama wychaczy jakąś promotion to zakupi robota kuchennego
a po deserku i herbatce czas zabrać się za obiad- dziś day canneloni będziemy jedli :-)wczoraj natomiast ugotowałam pierwszy w życiu mym krupnik - bosssski był. zamroziłam na jutro żeby jakaś odmiana była dzisiaj
aaa zapomniałam Wam powiedzieć że jak w sobotę byłam w Chojnicach u rodzinki zajechaliśmy do hodowli pstragów i nie omieszkałam kupić sobie kg świeżutkich wędzonych pstrągów....bosscche jak tam pachniało cudownie wędzoną rybką:-)
Zamroziłam dwa okazy na zaś
a po deserku i herbatce czas zabrać się za obiad- dziś day canneloni będziemy jedli :-)wczoraj natomiast ugotowałam pierwszy w życiu mym krupnik - bosssski był. zamroziłam na jutro żeby jakaś odmiana była dzisiaj
aaa zapomniałam Wam powiedzieć że jak w sobotę byłam w Chojnicach u rodzinki zajechaliśmy do hodowli pstragów i nie omieszkałam kupić sobie kg świeżutkich wędzonych pstrągów....bosscche jak tam pachniało cudownie wędzoną rybką:-)
Zamroziłam dwa okazy na zaś
Kamisia, udusze za te rybki... teraz mi sie rybki chce...
a jem marchew - bo zdrowo... a co...
a jak Tatuś K. wroci z pracy to nam zrobi takiego kuciaka w ciescie na glebokim oleju
i lody..... truskawkowe
p.s.
hehe wiec teraz zemy nie bylo pozniej ze syf jem to marchewke kuszam
a jem marchew - bo zdrowo... a co...
a jak Tatuś K. wroci z pracy to nam zrobi takiego kuciaka w ciescie na glebokim oleju
i lody..... truskawkowe
p.s.
hehe wiec teraz zemy nie bylo pozniej ze syf jem to marchewke kuszam
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
To chyba nici z ciacha- na pocieszenie kupiłam sobie 15 dkg michałków- brzmi prawie jak marchewków! A jak Pani Mama wychaczy jakąś promotion to zakupi robota kuchennego
a ja dzisiaj też mam krupnik z kaszką jęczmienną, Hanula zajada aż jej się uszy trzęsą hi hi
kto mi upiecze ciasto marchewkowe? no kto?
dlaczego mój mąż nie umie?????????? to niesprawiedliwe
13x 13 nie dramatyzuj ;-)
A do nas do biura teściowa zadzwoniła, żeby M. przybiegł po zupkę. Z uwagi na to, że ja mogę teraz tylko przez słomkę to na zamówienie ugotowała nam pomidorówkę z ryżem i zaraz będę wcinać
P.S. Jadłyście kiedyś przez słomkę pączka zmiksowanego z mlekiem? Pyyyycha
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Polak potrafiitego jeszcze nie słyszałam