kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
- Dołączył(a)
- 17 Styczeń 2008
- Postów
- 3 037
jestem po skonsumowaniu zapiekanki
boska
nie obyło sie bez dokładki
boska
nie obyło sie bez dokładki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie... z kopytek to ja się na jakiś czas 'wyleczyłam'. Dzisiaj rybka :-) Na weekend też mam w planach zapiekankę tyle, że ze szpinakiem... jak ją zrobię i zjem to dam znać czy warto i wkleję przepis.
A Kwiatuszkową zrobię w przyszłym tygodniu, o!
1. Kwiatkowa zapiekanke zrobie w ktorys dzien, bo wydaje sie pychotka
2. Maonka - kurcze, narobilas mi ochoty na nalesniki. Chyba beda na kolacje.
3. Na jutro na sniadanko z nadwyzki jajkowej przygotowalam pychotka paste na chlebek:
Jajka ugotowac na twardo.
Cebulke posiekac i podsmazyc na patelni na rumiano (moze byc nawet na mocno rumiano).
Jajka rozgniesc w miseczce, dodac cebulke, sol i pieprz, i majonez. Ja zawsze robie z majonezem kieleckim, bo jest ostrzejszy i nadaje fajny smak, ale wiem ze nie wszedzie w Polsce (nie mowiac juz o innych stronach swiata) jest dostepny, wiec mozna z kazdym.
Pasta jest bardzo prosta a rewelacyjna w smaku.
1.
Jajka ugotowac na twardo.
Cebulke posiekac i podsmazyc na patelni na rumiano (moze byc nawet na mocno rumiano).
Jajka rozgniesc w miseczce, dodac cebulke, sol i pieprz, i majonez. Ja zawsze robie z majonezem kieleckim, bo jest ostrzejszy i nadaje fajny smak, ale wiem ze nie wszedzie w Polsce (nie mowiac juz o innych stronach swiata) jest dostepny, wiec mozna z kazdym.
Pasta jest bardzo prosta a rewelacyjna w smaku.