reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

Ach dziewczynki ale mi smaczka narobiłyscie. Ja tez wcianam fete...

A serniczek by sie zjadło... A serka w domciu nie mam... Wiec upieke chyba szarlote:-) hihihi... Mniammm...

reklama
Nam teściowa upiekła jagodzianki, mniam mniam:-)
Do tego mleczko i drugie śniadanko mamy z głowy;-)

Fetę w ciąży można jeść, pytałam o to gin. Jednak jak ze wszystkim nie należy z nią przesadzać, bo ma dużo soli a sól wodę w organizmie zatrzymuje a od tego się tyje (puchnie).

Pytałam też o orzechy arachidowe, bo niby mają dużo alergenów i są na liście zakazanej. Moja gin. stwierdziła, że jeśli mam ochotę na orzeszki w karmelu (a miewam często) to śmiało mogę jeść. Jak dziecko ma mieć alergię to będzie miało bez względu na to, czy ja kilka batonów arachidowych zjem czy nie zjem. Teraz w każdym pożywieniu naukowcy wynajdą jakieś świństwa.
Mojej znajomej gin. zakazał jedzenia bananów. Podobno najbardziej chemiczne owoce:szok:

A tak na marginesie to fetę można osączyć z zalewy i zalać przegotowaną woda i zostawić na parę godzin to się odsoli:tak: Trzeba tylko sprawdzać jak bardzo odsoloną chcemy:tak:

a ja dzisiaj bede MAryna od pierogów :-):-) od swiat ( bo mialam ok 5 gk) mam pomrozona kapuche z grzybami ( czyt. farsz) tylko musze skoczyc po make do sklepiku i sobie ze 100 nalepie:-):-) K. bedzie szczesliwy a ja postoje bo juz pozycji zadnej wygodnej nie moge odnalesc:-D

oooooo i paczka sobie w piekarni kupie:tak::tak::tak::tak::tak::tak: a co, jak szalec to szalec:-D:-D:-D:-D:-D

haha:-) a ja wlasnie sie ojadlam paczkow, moja kumpela mnie zaprosila dzisiaj i od razu po pracy pojechalam i zaraz pekne, a takie pyszne byly, wlasnej roboty, super, ta to wogole potrafi piec cuda....

haha:-) a ja wlasnie sie ojadlam paczkow, moja kumpela mnie zaprosila dzisiaj i od razu po pracy pojechalam i zaraz pekne, a takie pyszne byly, wlasnej roboty, super, ta to wogole potrafi piec cuda....
no nastepna mnie tu podjudza...
Bo zaraz wysle TZ w droge przez cale miasto do polskiego sklepu po paczuchy :-D:-D:-D

reklama
To dziś pączkowy dzień:-D

Ja rano zjadłam pół bułki z wędliną, jajcem i ogórkiem i taka byłam przejęta tym ginem że nic więcej nie jadłam... ale jak wróciłam kupiłam 2 pączusie i wciągnęłam -a co mi tam;-) po powrocie do domu bułę z serem białym (a obiad stoi i czeka aż go ktoś zje..) i wafelka;-) dziś dzień słodkości -a co tam

Katik śmiało -zrób to!!!!

Do góry