reklama
dlaczego ostatniego? jak Ci sie skonczyly, to ja chetnie podesle kilkaja dzisiaj zjadlam ostatniego michalka, zalamana jestem:-(
a ja dzisiaj tak:
na sniadanie pyszna tacina sałatka sledziowa
na drugie sniadanie pol kilo mandarynek jogurt i pomaranczko
na obaid micha pomidorówki
na podwieczorek: kiełbaska z serem z patelni, 2 kiwi, serek danio, mandarynka, kubek kompotu wisniowego i 2 pastylki rennie
i sie pytam gdzie tu do kolacji
a bąbel fikołki tylko fika:-)
na podwieczorek: kiełbaska z serem z patelni, 2 kiwi, serek danio, mandarynka, kubek kompotu wisniowego i 2 pastylki rennie
a bąbel fikołki tylko fika:-)
Elma
Małgosia
Jesssu ale masz gastrofazę!!!
Ja wczoraj o 22 chciałam rybę wędzoną na szczęście wszystko było już pozamykane w okolicy Ale ja mam straszną jazdę na słodycze normalnie każde wyjście do sklepu to walka ze sobą żeby tylko jakichś słodkości nie kupić.
Ja wczoraj o 22 chciałam rybę wędzoną na szczęście wszystko było już pozamykane w okolicy Ale ja mam straszną jazdę na słodycze normalnie każde wyjście do sklepu to walka ze sobą żeby tylko jakichś słodkości nie kupić.
Katik
...jestem mamą...
Ja Cie... uwieeeelbiam michalki, ale tylko te z Hanki... Rodzinka zawsze przyjezdza wyposazona... wie jak mnie "kupic" :-)ja dzisiaj zjadlam ostatniego michalka, zalamana jestem:-(
hahahahhaha, no poplulam laptopa przy tych renniea ja dzisiaj tak:
szmutno... sałatka sledziowa sie skonczyła...:---(
;-)
Hahahahaha hahahahahaha faktycznie szmutno
Elma
Małgosia
Jeśli mowa o śledziach to ja przed chwilą biegłam do sklepu na przeciwko po śledzie po wiejsku. Ale mnie przydusiło na śledzia ale były pyszne już je wciągnęłam i jeszcze sporo na później zostało mniam.
aga002
Fanka BB :)
Jesssu ale masz gastrofazę!!!
na ryby jakos mnie nie ciągnie ale na słodkie
wczoraj czytałam o zgadze (od 3 dni jest tragedia) a tam napisane ogranicz słodycze i jedz 6 małych posiłków dziennie.
No to powiedziałam do Szanownego ,że 6 bo posiłków dziennie to ja zjadam do 12 w południe a co do słodyczy to już próbowałam nie kupować ,bo leniwa jeste i wiedziała ,że nie będzie mi się chciało do sklepu wychodzić ale ...nie przewidziałam ,że hormony dają takiego kopa ,że nie ważne deszcz czy wiatr po słodycze trzeba iść
reklama
na ryby jakos mnie nie ciągnie ale na słodkie
wczoraj czytałam o zgadze (od 3 dni jest tragedia) a tam napisane ogranicz słodycze i jedz 6 małych posiłków dziennie.
No to powiedziałam do Szanownego ,że 6 bo posiłków dziennie to ja zjadam do 12 w południe a co do słodyczy to już próbowałam nie kupować ,bo leniwa jeste i wiedziała ,że nie będzie mi się chciało do sklepu wychodzić ale ...nie przewidziałam ,że hormony dają takiego kopa ,że nie ważne deszcz czy wiatr po słodycze trzeba iść
do 12
co fakt to fakt ciaża wyzwala najdziksze instynkty, zwlaszcza w wynajdywaniu przysmaków:-)