reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
a ja dzisiaj tak:

na sniadanie pyszna tacina sałatka sledziowa
na drugie sniadanie pol kilo mandarynek jogurt i pomaranczko
na obaid micha pomidorówki
na podwieczorek: kiełbaska z serem z patelni, 2 kiwi, serek danio, mandarynka, kubek kompotu wisniowego i 2 pastylki rennie

i sie pytam gdzie tu do kolacji:-D:-D:-D:-D:-D

a bąbel fikołki tylko fika:-)

Jesssu ale masz gastrofazę!!! :szok::-D:-D:-D:-D
Ja wczoraj o 22 chciałam rybę wędzoną na szczęście wszystko było już pozamykane w okolicy :-p Ale ja mam straszną jazdę na słodycze normalnie każde wyjście do sklepu to walka ze sobą żeby tylko jakichś słodkości nie kupić.:sorry:

ja dzisiaj zjadlam ostatniego michalka, zalamana jestem:-(
Ja Cie... uwieeeelbiam michalki, ale tylko te z Hanki... Rodzinka zawsze przyjezdza wyposazona... wie jak mnie "kupic" :-)

a ja dzisiaj tak:

na sniadanie pyszna tacina sałatka sledziowa
na drugie sniadanie pol kilo mandarynek jogurt i pomaranczko
na obaid micha pomidorówki
na podwieczorek: kiełbaska z serem z patelni, 2 kiwi, serek danio, mandarynka, kubek kompotu wisniowego i 2 pastylki rennie

i sie pytam gdzie tu do kolacji:-D:-D:-D:-D:-D
hahahahhaha, no poplulam laptopa przy tych rennie :-D:-D:-D:-D:-D

Jeśli mowa o śledziach to ja przed chwilą biegłam do sklepu na przeciwko po śledzie po wiejsku. Ale mnie przydusiło na śledzia ale były pyszne już je wciągnęłam i jeszcze sporo na później zostało mniam.:tak:

Jesssu ale masz gastrofazę!!! :szok::-D:-D:-D:-D
Ja wczoraj o 22 chciałam rybę wędzoną na szczęście wszystko było już pozamykane w okolicy :-p Ale ja mam straszną jazdę na słodycze normalnie każde wyjście do sklepu to walka ze sobą żeby tylko jakichś słodkości nie kupić.:sorry:

na ryby jakos mnie nie ciągnie ale na słodkie :tak::tak::tak::tak:
wczoraj czytałam o zgadze (od 3 dni jest tragedia) a tam napisane ogranicz słodycze i jedz 6 małych posiłków dziennie.
No to powiedziałam do Szanownego ,że 6 bo posiłków dziennie to ja zjadam do 12 w południe a co do słodyczy to już próbowałam nie kupować ,bo leniwa jeste i wiedziała ,że nie będzie mi się chciało do sklepu wychodzić ale ...nie przewidziałam ,że hormony dają takiego kopa ,że nie ważne deszcz czy wiatr po słodycze trzeba iść

reklama
na ryby jakos mnie nie ciągnie ale na słodkie :tak::tak::tak::tak:
wczoraj czytałam o zgadze (od 3 dni jest tragedia) a tam napisane ogranicz słodycze i jedz 6 małych posiłków dziennie.
No to powiedziałam do Szanownego ,że 6 bo posiłków dziennie to ja zjadam do 12 w południe a co do słodyczy to już próbowałam nie kupować ,bo leniwa jeste i wiedziała ,że nie będzie mi się chciało do sklepu wychodzić ale ...nie przewidziałam ,że hormony dają takiego kopa ,że nie ważne deszcz czy wiatr po słodycze trzeba iść

do 12:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

co fakt to fakt ciaża wyzwala najdziksze instynkty, zwlaszcza w wynajdywaniu przysmaków:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry