reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Wczoraj wyczarowałam pyszne racuchy z Twojego przepisu kwiatek, tyle, ze ona z dynia, a ja jabkiem nafaszerowalam. PYYYYCHA!

Love toć Zośka je normalnie. Baaa, nawet duzo jak na rzekomego niejadka
:)
nie mogę się doczekać sezonu dyniowego żeby zrobić te placuszki i zupę z dyni :)
nie robilam ich z jablkiem, musze spróbowac

robic salatki z ogórasów w necie znalazłam dziwna przekaske z ogórków na upalne dni. i od razu spróbowalam, nawet nieżle smakuje takie mix.
ogorka surowego przekroic na pól,
polać miodem
i posypac cynamonem

love- jak mała jest niejadkiem to ja nie wiem kim jestem.... to nie ona ma problem z jedzeniem .... z tego co piszesz to je normalnie , wiec sie nie doszukuj u niej problemów.

Love gdyby Antoś jadl tyle co Twoja Zosia byłabym przeszczęśliwa- on je tak mniej więcej połowe z tego

Filonka- OMG ogóki z miodem i cynamonem?? doć to profanacja

zrobilam salatke - boska i megaprosta

salata porwana w kawalki polana mieszanka oliwy i soku z lemonki z czosnkiem i odrobina soli i wymieszana z suszonymi zurawinami i orzechami wloskimi. Mozna dodac odrobine brazowego cukru jesli wydaje sie za kwasne.

Jesli ktos nie lubi oliwy z oliwek mozzna ja zastapic oliwa z awokado

Po tym co ja tu jem nie mogę czytać tego wątku, ale ogórkom z miętą i jogurtem mówię TAK! jeszcze robię wersję z koperkiem, jak w zasięgu noża nie ma mięty :-)
Natomiast to na przystawkę leci sałata- lodowa np. porwana+ pomidory+ cebulka+ papryka+ sos oliwa+musztarad+ ocet winny+sól+ pieprz kolorowy i do tego ser feta, albo grillowany kurak z dnia poprzedniego... to się nazywa przegląd lodówki, ale smaczne jest.

już jej nie męcze jedzeniem, je o stałych porach , nie ma jedzenia na siłe... posiłek trwa nie dłużej niż 20 min tak jak nakazał lekarz. Zobaczymy jak będzie wyglądała waga przy kontroli...

reklama
Do góry