reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Wczoraj wyczarowałam pyszne racuchy z Twojego przepisu kwiatek, tyle, ze ona z dynia, a ja jabkiem nafaszerowalam. PYYYYCHA!

Love toć Zośka je normalnie. Baaa, nawet duzo jak na rzekomego niejadka
:)
nie mogę się doczekać sezonu dyniowego żeby zrobić te placuszki i zupę z dyni :)
nie robilam ich z jablkiem, musze spróbowac

robic salatki z ogórasów w necie znalazłam dziwna przekaske z ogórków na upalne dni. i od razu spróbowalam, nawet nieżle smakuje takie mix.
ogorka surowego przekroic na pól,
polać miodem
i posypac cynamonem

love- jak mała jest niejadkiem to ja nie wiem kim jestem.... to nie ona ma problem z jedzeniem .... z tego co piszesz to je normalnie , wiec sie nie doszukuj u niej problemów.

Love gdyby Antoś jadl tyle co Twoja Zosia byłabym przeszczęśliwa- on je tak mniej więcej połowe z tego

Filonka- OMG ogóki z miodem i cynamonem?? doć to profanacja

zrobilam salatke - boska i megaprosta

salata porwana w kawalki polana mieszanka oliwy i soku z lemonki z czosnkiem i odrobina soli i wymieszana z suszonymi zurawinami i orzechami wloskimi. Mozna dodac odrobine brazowego cukru jesli wydaje sie za kwasne.

Jesli ktos nie lubi oliwy z oliwek mozzna ja zastapic oliwa z awokado

Po tym co ja tu jem nie mogę czytać tego wątku, ale ogórkom z miętą i jogurtem mówię TAK! jeszcze robię wersję z koperkiem, jak w zasięgu noża nie ma mięty :-)
Natomiast to na przystawkę leci sałata- lodowa np. porwana+ pomidory+ cebulka+ papryka+ sos oliwa+musztarad+ ocet winny+sól+ pieprz kolorowy i do tego ser feta, albo grillowany kurak z dnia poprzedniego... to się nazywa przegląd lodówki, ale smaczne jest.

już jej nie męcze jedzeniem, je o stałych porach , nie ma jedzenia na siłe... posiłek trwa nie dłużej niż 20 min tak jak nakazał lekarz. Zobaczymy jak będzie wyglądała waga przy kontroli...

reklama
Do góry