reklama
To ja Was na bigos zapraszam, mam pyszniutki, zamrożony ale odsmażany lepiej smakuje
Mnie wczoraj teściowa uszczęśliwiła łazankami, a dzisiaj będziemy jeść pierogi:-)
:-)
Poza tym pochłaniam ogromne ilości jabłek, takich kruchych soczystych i słodkich Do tego dzisiaj doszła rzodkiewka
Smacznego Wam życzę!!
Mnie wczoraj teściowa uszczęśliwiła łazankami, a dzisiaj będziemy jeść pierogi:-)
:-)
Poza tym pochłaniam ogromne ilości jabłek, takich kruchych soczystych i słodkich Do tego dzisiaj doszła rzodkiewka
Smacznego Wam życzę!!
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
to o ktorej na ten bigos mozna wpasc ....
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Ja wczoraj miałam zupke kalafiorową ( moja ulubiona nota bene) - i dziś dokańczałam ją na śniadanie
Dziś na obiad mam kopytki:-)- poszłam na łatwizne i kupilam w sklepie
odmrozilam kawał szynki - zamarynowałam ją i odpiekę z cebulką do tego zakupiłam brukselke i zrobię ją z bułką....i obiad gotowy
Dziś na obiad mam kopytki:-)- poszłam na łatwizne i kupilam w sklepie
odmrozilam kawał szynki - zamarynowałam ją i odpiekę z cebulką do tego zakupiłam brukselke i zrobię ją z bułką....i obiad gotowy
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
a ja musze cos na jutrzejszy obiad wymyslec....
sama nie wiem, dzisiaj mialam rosol z wczoraj i zero pomyslu na jutro....
pomysle nad pyzami w ciemnym sosie, moze....
sama nie wiem, dzisiaj mialam rosol z wczoraj i zero pomyslu na jutro....
pomysle nad pyzami w ciemnym sosie, moze....
reklama
Katik
...jestem mamą...
a Ty to chyba chcesz oberwac normalnie... najpierw pierogi, a teraz bigos i lazanki...a my wlasnie zmeczylismy bigos, juz drugi dzien... bo mama mi narobila tyle i jedlismy go i na obiad i na kolacje hihi, a teraz zaczynamy wlasnie lazanki i tez caly gar to znowu dwa dni jedzenia....ja to mam dobrze
Podeslij Mame i do mnie na 3 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!