reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

Bigos!!!! Magda, czy Ty musiałaś mi przypomnieć!!!! Przecież ja teraz do świąt nie dociągnę- już mi ślinka leci!!!!!

Zapomniałam napisać, że sernik mi wyszedł pierwsza klasa- jak dotrę do domu to Wam wrzucę przepis.

reklama
To ja Was na bigos zapraszam, mam pyszniutki, zamrożony ale odsmażany lepiej smakuje:tak:
Mnie wczoraj teściowa uszczęśliwiła łazankami, a dzisiaj będziemy jeść pierogi:-)
:-)
Poza tym pochłaniam ogromne ilości jabłek, takich kruchych soczystych i słodkich:tak: Do tego dzisiaj doszła rzodkiewka:-D
Smacznego Wam życzę!!

ahh ten bigosik... pychotka nie wiem jak babcia go robi ale ten wigilijny jest cudowny

u mnie dzisiaj zupka kalafiorowa i skrzydełka pieczone z warzywami i ryżem a co wy macie na obiadek??

Ja wczoraj miałam zupke kalafiorową ( moja ulubiona nota bene) - i dziś dokańczałam ją na śniadanie
Dziś na obiad mam kopytki:-)- poszłam na łatwizne i kupilam w sklepie
odmrozilam kawał szynki - zamarynowałam ją i odpiekę z cebulką do tego zakupiłam brukselke i zrobię ją z bułką....i obiad gotowy

Ja chyba też nie więc wytrzymam do świąt. Ugotuję więcej i na święta będzie odmrażany. Karpia też już się doczekać nie mogę

Echhh, a ja wszelką kapustę, groch i fasolkę na razie odstawiłam, bo mi po tym brzuch pęczniał jak wściekły,przed ciążą tak nie miałam. Dzisiaj grochówka na wędzonce i tylko powąchać mogę.:no:

a my wlasnie zmeczylismy bigos, juz drugi dzien... bo mama mi narobila tyle i jedlismy go i na obiad i na kolacje hihi, a teraz zaczynamy wlasnie lazanki i tez caly gar to znowu dwa dni jedzenia....ja to mam dobrze:sorry:

reklama
a my wlasnie zmeczylismy bigos, juz drugi dzien... bo mama mi narobila tyle i jedlismy go i na obiad i na kolacje hihi, a teraz zaczynamy wlasnie lazanki i tez caly gar to znowu dwa dni jedzenia....ja to mam dobrze:sorry:
a Ty to chyba chcesz oberwac normalnie... najpierw pierogi, a teraz bigos i lazanki...
Podeslij Mame i do mnie na 3 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

Do góry