reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

Bigos!!!! Magda, czy Ty musiałaś mi przypomnieć!!!! Przecież ja teraz do świąt nie dociągnę- już mi ślinka leci!!!!!

Zapomniałam napisać, że sernik mi wyszedł pierwsza klasa- jak dotrę do domu to Wam wrzucę przepis.

reklama
To ja Was na bigos zapraszam, mam pyszniutki, zamrożony ale odsmażany lepiej smakuje:tak:
Mnie wczoraj teściowa uszczęśliwiła łazankami, a dzisiaj będziemy jeść pierogi:-)
:-)
Poza tym pochłaniam ogromne ilości jabłek, takich kruchych soczystych i słodkich:tak: Do tego dzisiaj doszła rzodkiewka:-D
Smacznego Wam życzę!!

ahh ten bigosik... pychotka nie wiem jak babcia go robi ale ten wigilijny jest cudowny

u mnie dzisiaj zupka kalafiorowa i skrzydełka pieczone z warzywami i ryżem a co wy macie na obiadek??

Ja wczoraj miałam zupke kalafiorową ( moja ulubiona nota bene) - i dziś dokańczałam ją na śniadanie
Dziś na obiad mam kopytki:-)- poszłam na łatwizne i kupilam w sklepie
odmrozilam kawał szynki - zamarynowałam ją i odpiekę z cebulką do tego zakupiłam brukselke i zrobię ją z bułką....i obiad gotowy

Ja chyba też nie więc wytrzymam do świąt. Ugotuję więcej i na święta będzie odmrażany. Karpia też już się doczekać nie mogę

Echhh, a ja wszelką kapustę, groch i fasolkę na razie odstawiłam, bo mi po tym brzuch pęczniał jak wściekły,przed ciążą tak nie miałam. Dzisiaj grochówka na wędzonce i tylko powąchać mogę.:no:

a my wlasnie zmeczylismy bigos, juz drugi dzien... bo mama mi narobila tyle i jedlismy go i na obiad i na kolacje hihi, a teraz zaczynamy wlasnie lazanki i tez caly gar to znowu dwa dni jedzenia....ja to mam dobrze:sorry:

reklama
a my wlasnie zmeczylismy bigos, juz drugi dzien... bo mama mi narobila tyle i jedlismy go i na obiad i na kolacje hihi, a teraz zaczynamy wlasnie lazanki i tez caly gar to znowu dwa dni jedzenia....ja to mam dobrze:sorry:
a Ty to chyba chcesz oberwac normalnie... najpierw pierogi, a teraz bigos i lazanki...
Podeslij Mame i do mnie na 3 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

Do góry