reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
onka, ja karmiac jadlam grzyby i nic Kostce nie bylo.
u mnie to samo, ale zamiast marchewki - buraczki ;-)
ja identycznie robiłam...z buraczkami własnie;-)
Pytanie co do grzybow. Czy karmiaca moze je jesc? Moja mama mowi mi, ze nie i chce mnie pozbawic pierogow na swieta :-(
ja jadłam i nic nie było Borysowi. A niby dlaczego nie można???? Pierwsze słysze
aniez
Fanka BB :)
No to widzę, że możemy zrobić święta tematyczne: wariacje nt. śledzi pod pierzynką Muszę spróbować pozostałych wersji
Agnieszka- ja na te ciasteczka z Twojego przepisu mówie półkruche (bo pierniczki to u nas musza być z przyprawami korzennymi) i często je robię (w nieco innych proporcjach i dodaję zapach cytrynowy oraz smaruję białkiem i posypuje cukrem)... jak chce sobię utrudnic życie, to nie daje śmietany, a za to zamiast połowy szklanki mąki wrzucam zmiksowane migdały, oraz dodaje zapach migdałowy albo rumowy... wychodzą mega kruche, ale ciężko się łączy pełne kruche ciasto (ja siekam je nożem prawie do skutku).
Agnieszka- ja na te ciasteczka z Twojego przepisu mówie półkruche (bo pierniczki to u nas musza być z przyprawami korzennymi) i często je robię (w nieco innych proporcjach i dodaję zapach cytrynowy oraz smaruję białkiem i posypuje cukrem)... jak chce sobię utrudnic życie, to nie daje śmietany, a za to zamiast połowy szklanki mąki wrzucam zmiksowane migdały, oraz dodaje zapach migdałowy albo rumowy... wychodzą mega kruche, ale ciężko się łączy pełne kruche ciasto (ja siekam je nożem prawie do skutku).
ja jadłam i nic nie było Borysowi. A niby dlaczego nie można???? Pierwsze słysze
No wlasnie nie wiem dlaczego. Nie otrzymalam racjonalnego wytlumaczenia, wiec chcialam sie u was upewnic :-)
franekkimono
Fanka BB :)
onka chodzi o to że grzyby są ciężkostrawne,wiem tylko tyle że jak ktoś ma chorą wątrobe to nie powinien jeść grzybów
No widzę że śledź pod pierzynką w różnych odsłonach występuje,muszę kiedyś wypróbować wasze przepisy z buraczkami
No widzę że śledź pod pierzynką w różnych odsłonach występuje,muszę kiedyś wypróbować wasze przepisy z buraczkami
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
dziewczyny potrzebuje jakis szybki przepis na sałatke śledziowa w klimacie słodko ostrym . Wczoraj u sąsiadów jadłam takie pyszne w sosie pomidorowym z kukurydza ale to kupne były:/
reklama
Kamisia może nie jest za późno, ale zrobiłam coś takiego. Jest przepyszne jak sama nazwa wskazuje
Wielkie Żarcie - Przepis - Śledzie rewelka
Wielkie Żarcie - Przepis - Śledzie rewelka