reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
sama go pieczesz?heh... zjadłabym takiego prawdziwego chleba na zakwasie... ale niestety póki co na Dukanie muszę się zadowolić chlebem z otrębów na drożdżach - który i tak jest przepyszny w porównaniu do tych sklepowych...
leci Ci ta waga ze szok
no tak sama
bo w sklepie nie dostaniesz takiego chleba... a tak naprawdę zajmuje to 15-20 min ;-) nie licząc czasu jak rosną drożdże i się piecze chleb.
a co do wagi to ostatnio stoi w miejscu, ale to pewnie wina tego, że troszkę odpuściłam zjadłam 4 wafelki kakaowe ;-)
bo w sklepie nie dostaniesz takiego chleba... a tak naprawdę zajmuje to 15-20 min ;-) nie licząc czasu jak rosną drożdże i się piecze chleb.
a co do wagi to ostatnio stoi w miejscu, ale to pewnie wina tego, że troszkę odpuściłam zjadłam 4 wafelki kakaowe ;-)
Ostatnia edycja:
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aga dzięki specjalnie dla tego przepisu włączyłam komputer:-):-):-) a teraz zabieram się za robienie gofrów
I jak wyszły??
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ciesze sie bardzo :-)Aga pewnie że zrobione i dawno zjedzone zmodyfikowałam trochę przepis dodając odrobinę wody gazowanej :-)
elvie i jak serniczek jestem pewna że ci się udał tylko jestem ciekawa czy smakuje? :-)
filonka
Fanka BB :)
ciacho upiczone, u nas to nazywa się salceson. to takie zmkakao i jabłuszkami.
a na wieczór pewnie bede robić leczo, mężulek produkty pokupił,ale to jak mi sił starczy.
a na wieczór pewnie bede robić leczo, mężulek produkty pokupił,ale to jak mi sił starczy.
reklama