reklama
filonka
Fanka BB :)
filonka to gdzie ten przepis na salceson ? zachciało mi się czegoś słodkiego
2 skl mąki
4 jaja
1 szkl cukru
1 szkl oliwy
1 łyzeczka proszku do iecz, 1 łyzeczka kakao. 1 łyzeczka cynamonu, 1 lyzeczka sody
to wymieszac dokładnie ( ja na poczotku ucieram same jaja z cukrem potem dodaje reszte i dalej miksuje)
na koniec dodac pokrojone w drobna kstke czy jakos tak jabłka (małe to 5)bedzie widac.
to bedzie dośc geste ciasto ale sie nie trzeba niczym artwic. napewno sie uda. piec ok 45 min
przepraszam ze dopiero teraz ale dopiero odczytuje
a lecza nie zrobiłam bedzie innym razem
Ostatnia edycja:
Katik
...jestem mamą...
a ja zrobilam, pyyyycha bylo.a lecza nie zrobiłam bedzie innym razem
filonka
Fanka BB :)
:-);-)a ja zrobilam, pyyyycha bylo.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Cholerka, gdzie to wkleic???
Pamietacie, kiedys debatowalysmy nad dietami. Kici nawet dzielila sie dieta Dukana. A ja wlasnie natknelam sie na kolejne do niej przepisy.
O tutaj sa:
Dieta proteinowa Dukana - sprawdzone przepisy kulinarne
Wklejam tez na linkownie, coby latwiej w przyszlosci odnalezc.
Pamietacie, kiedys debatowalysmy nad dietami. Kici nawet dzielila sie dieta Dukana. A ja wlasnie natknelam sie na kolejne do niej przepisy.
O tutaj sa:
Dieta proteinowa Dukana - sprawdzone przepisy kulinarne
Wklejam tez na linkownie, coby latwiej w przyszlosci odnalezc.
to ja polecam Blog tej dziewczyny:
Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
z resztą tym które prosiły mnie o książkę dukana przesyłałam jej przepisy przekopiowane do Worda... Laska ma nawet profil na FB ;-)
Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
z resztą tym które prosiły mnie o książkę dukana przesyłałam jej przepisy przekopiowane do Worda... Laska ma nawet profil na FB ;-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Macie jakieś prawdzone przepisy na Dynię?? Chodzi mi o dżemy, konfitury,... wszystko co można przechować w słoikach na zimę... oprócz kompotu bo to mam
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
A na mnie dzis u rzeznika spozieraly nozki (he he jak u Simpsonow) i tak sobie mysle, ze w koncu zrobie galarete, bo juz z 10 lat tego cudu nie jadlam.
reklama
Mam super przepis na zupę dyniową z mleczkiem kokosowym (aktualnie w promocji w lidlu jest p 3,99zl).Macie jakieś prawdzone przepisy na Dynię?? Chodzi mi o dżemy, konfitury,... wszystko co można przechować w słoikach na zimę... oprócz kompotu bo to mam
Na marmoladę też gdzieś miałam, znajdę jutro to podeślę.