reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
filonka to gdzie ten przepis na salceson ? zachciało mi się czegoś słodkiego

2 skl mąki
4 jaja
1 szkl cukru
1 szkl oliwy
1 łyzeczka proszku do iecz, 1 łyzeczka kakao. 1 łyzeczka cynamonu, 1 lyzeczka sody
to wymieszac dokładnie ( ja na poczotku ucieram same jaja z cukrem potem dodaje reszte i dalej miksuje)
na koniec dodac pokrojone w drobna kstke czy jakos tak jabłka (małe to 5)bedzie widac.
to bedzie dośc geste ciasto ale sie nie trzeba niczym artwic. napewno sie uda. piec ok 45 min

przepraszam ze dopiero teraz ale dopiero odczytuje
a lecza nie zrobiłam bedzie innym razem

Ostatnia edycja:
Macie jakieś prawdzone przepisy na Dynię?? Chodzi mi o dżemy, konfitury,... wszystko co można przechować w słoikach na zimę... oprócz kompotu bo to mam :-p

Wiem, wiem, nie ma czym sie chwalic...ale lepiej pozno niz wcale.
Dzis zrobilam swoja pierwsza galaretke z kurczaczka. Wyglada niezle, jak smakuje bede wiedziec jak stezeje.

reklama
Macie jakieś prawdzone przepisy na Dynię?? Chodzi mi o dżemy, konfitury,... wszystko co można przechować w słoikach na zimę... oprócz kompotu bo to mam :-p
Mam super przepis na zupę dyniową z mleczkiem kokosowym (aktualnie w promocji w lidlu jest p 3,99zl).
Na marmoladę też gdzieś miałam, znajdę jutro to podeślę.

Do góry