jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
a apropo obiadow ja dzisiaj plendze robie, ostatnio kluchy mialam, ale mozesz zrobic nalesniki na slodko lub kwasno ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana nie tylko ty jestes poczatkujaca .... ja tez dopiero sie ucze.... najwiekszy problem mam z zupami...Pyszności jejku zapomniałam o pastach na chlebek mniam a tak je lubię tak samo ryż zapiekany z kiełbasą i pieczarkami lub inne zapiekanki z warzywami ja o tym wszystkim zapomniałam ;-) Reszta też brzmi smakowicie muszę spróbować co nie co i się uczyć bo ja w sumie to początkująca kucharka jestem aż wstyd się przyznać
kochana nie tylko ty jestes poczatkujaca .... ja tez dopiero sie ucze.... najwiekszy problem mam z zupami...
Mniam, świetnie to brzmi, muszę koniecznie wyprubować tą sałatkę:-).To może ja coś podsune-sałatka makaronowa- prosta w obsłudze ,lekka i smaczna
Ugotowany makaronik- najlepiej muszelki do tego świeże pomidorki i ogóreczki w kosteczke pokrojone, jajeczka w ćwiarteczki,ser feta i sosik majonezowo jogurtowym..( można układać warstwami lub wymieszać wszystko razem)posypać świeżą pietruszką i szamać....
Robie obiadek- dziś zjemy brokułki z bułeczką i kurczaczka w sosie śmietanowo-pieczarkowym....chyba zrezygnuję dziś z ziemniaków bo za dużo garów do mycia będzie:-)