AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja też chrzciny robiłam w domu... roczek pewnie tez zrobie w domu... na 12 osób to sie chyba nie opłaca...zresztą ja o roczku już mówie a dopiero mamy 2 m-ce... zacznę myśleć w styczniu-lutym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na bank robie w restauracj, ale jeszcze trochę czasu bo Borys bedzie chrzczony 26 września. u Nas będzie ok 22 osob. Weroniki chrzciny robiłam w domu i powiedzialam wtedy " nigdy więcej"
hehehe, ja mam doświadczenie w imprezach masowych organzowanych pod moim własnym dachem :-)
jak się wprowadzilismy odbyly sie 4 parapetówki, w tym największa dla rodziny męża - 35 osób. W zeszlym roku na Sylwestra przyjechalo do nas prawie 40 osób, w tym jakieś 10 widziałam pierwszy raz w życiu na oczy, bo się doczepili do znajomych :-))) Tak więc kulturalne chrzciny na kilkanascie osób to była pestka w porównaniu z sajgonem sylwestrowym :-)))))
Tak czy siak przy naszym towarzyskim podejściu dziękuję Bogu za pomysł położenia w całym domu płytek :-)
my chrzciny robimy w najbliższą niedzielę w lokalu. Zaprosiliśmy 30 osób będą trzy dania gorące tj. rosół, sznycel z piersi indyka z pieczarkami i serem mozzarella+ młode ziemniaczki, a potem będą półmiski z udkami i szaszłykami + kulki ziemniaczane, poza tym będą przystawki tatar wędliny, śledziki, pieczarki faszerowane, roladki z chrzanem, dwie sałatki. Ciasta upiecze teściowa: stefanka, rolada waflowa, kokosanki, truskawki ze śmietaną i nowość pyszne ciasto z pestkami słonecznika mniam :-)