reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

Dziewczyny dziwicie sie ze iza zjadla gruszke.Ja dostalam gruszke i pomarancze na deser uwaga w szpitalu po porodzie.Tez sie zdziwilam ale tutaj wszystko kaza jesc przynajmniej mi kazali oprocz gazowanych napojow.Ale gruszki nie zjadlam bo sie balam.Co kraj to obyczaj.

reklama
Dziewczyny dziwicie sie ze iza zjadla gruszke.Ja dostalam gruszke i pomarancze na deser uwaga w szpitalu po porodzie.Tez sie zdziwilam ale tutaj wszystko kaza jesc przynajmniej mi kazali oprocz gazowanych napojow.Ale gruszki nie zjadlam bo sie balam.Co kraj to obyczaj.

Ja w szpitalu na podwieczorek lub sniadanie dostawalam,kiwi,pomarancze lub gruszke i kazali jesc wszystko

Iza - i zjadłaś tego arbuza ostatecznie?
Ja zjadłam dzisiaj na drugie śniadanie, łącznie z pestkami - zobaczymy jak młoda zareaguje;-)

Ja arbuzy jem czesto i nic sie nie dzieje.A teraz wlasnie wypilam dwie szklanki koktajlu z truskawek pychota.A w piekarniku piecze sie biszkopcik potem poloze truskaweczki i zaleje galaretka.

Ja arbuzy jem czesto i nic sie nie dzieje.A teraz wlasnie wypilam dwie szklanki koktajlu z truskawek pychota.A w piekarniku piecze sie biszkopcik potem poloze truskaweczki i zaleje galaretka.
Zauważyłam, że moja młoda reaguje średnio po 12h od spożycia przeze mnie zakazanego jedzenia, więc jeszcze oczekuję;-) Mam nadzieję, że nic jej nie będzie.
A truskawkowe jadłam dżemy i kisielki - bólu brzuszka nie było:-)

Też jakieś ciacho za mną chodzi.. Zaraz skorzystam z okazji, że nakarmiony ssak słodko śpi i coś upiekę:-)

reklama
chwila spokoju
Tymek zasnal nie wiem jakim cudem chyba od tego darcia sie juz padl
Hania spi
czas na obiad a ze nie ma czasu na gotowanie
to mam tortellini ze szpinakiem i serem kupne polane sosem serowo brokulowum z fix knorra :)

Do góry