iza813
mama Szymka i Samuela
to gruszki można????, a one nie powoduja kolek???
Nie jestem pewna czy mozna jesc gruszki,ale mysle ze warto jedna zjesc lub aby sprawdzic jak dziecko zareaguje.Moj maly jak na razie kolek nie ma wiec niewiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to gruszki można????, a one nie powoduja kolek???
popieram, moje dziecko by się chyba zapłakało z bólu jakbym wciągnęła ogórasy, popiła kakao i na deser koktail z truskawek wyduldała..dziękuję postoję....
wolę mój serek ziarnisty i parówki na zmianę z szyneczką i jajkami na twardo :-)
ale przyznasz,że fajnie by było gdyby tak nasza dieta wyglądala...echhh marzenia:-)
Co jeść, gdy karmisz piersią - Karmienie piersią - arykuł
Qrde ....zgłupialam, przeciez jakby mozna było to jeśc to byłybyśmy szcęśliwe
no to ja jakies 90% z tego wciagam. 5 % nie jem bo nie lubie. Pozostale 5 - bo sie dygam badz wiem ze Pola zle zareaguje.
Farciara ze mnie, wiem.
ale przyznasz,że fajnie by było gdyby tak nasza dieta wyglądala...echhh marzenia:-)
no to ja jakies 90% z tego wciagam. 5 % nie jem bo nie lubie. Pozostale 5 - bo sie dygam badz wiem ze Pola zle zareaguje.
Farciara ze mnie, wiem.