reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Misia, oby już tylko lepiej było &&&&&&&&&&&&&&&&& :biggrin2:

Dziewczyny, dałam Kai jabłuszko ze słoiczka, więc po obróbce. A później dałam jej ziemniaki ze szpinakiem i tam też był dodatek soku jabłkowego i również marudziła.

alza, daję jej cały czas dicoflor, w prawdzie ostatnio zaczęłam dawać co drugi dzień, żeby może się nie przyzwyczaiła.....:baffled::confused: może o to chodzi....?

W każdym razie dzisiaj nie dałam jej w ogóle warzyw i zasnęła spokojnie, chociaż słyszałam, że jak jadła, to w brzuszku jej się troszkę przelewało... a może to norweska woda....? bo przegotowuję kranówkę - generalnie mają tu bardzo czystą wodę i ta kupna, wcale nie smakuje lepiej.... Tylko szkoda mi nie dawać jej w ogóle tych papek, bo zajada je z takim apetytem...:-( :(

Ja też muszę umówić Kaję na szczepienie zaraz po powrocie - tym razem żółtaczka. Pneumokoki i rotawirusy już za nami.

Pocieszę Was ciężarówki, że mi płaczliwość po ciąży została :sorry2: wczoraj się popłakałam jak oglądałam "nasz nowy dom" :-p

reklama
Mieliśmy z mężem rozmowę.....ale dopiero dziś bo wczoraj również się do mnie nie odzywal. Dziś rano widział ze wybieram się do miasta z Nikosiem na pobranie krwi no więc sam zaproponował ze Nas zawiezie.
Obiecał ze przestanie pić i przeprosił mnie za wszystko. Dam mu jeszcze jedna szanse.....ostatnia!
Mam nadzieję ze dotrzyma słowa.
Powiedziałam ze jak tylko zobaczę Go pijanego tak zaraz pakuje jego rzeczy.
Może zrozumiał swój błąd? :(
Chciałabym żeby tak było.
Wszystko okaże się w ciągu kilku dni.
Zobaczymy czy wytrzyma bez picia.

oby wytrzymał!! Oby spełnił swoje obietnice!!

Angelstw a Ty jak się czujesz?

dzięki że pytasz :) ogólnie dobrze. Ale ale żeby nie było :p
wczoraj z rana 2x rzyganko i to po wodzie a przez cały dzień uczucie jakbym "kapcia" miała w buzi :p
poza tym czuję totalnego lenia! Nie chce się mi zupełnie nic! Mogłabym leżeć cały dzień i nie robić nic :p
o 21 zasypiam w mgnieniu oka i śpię do 6 jak zabita.
Jutro wizyta u gin, mam nadzieję że uda mi się zdobyć L4.

dobrego dni dziewczyny! :)

MisiaMonisia trzymam kciuki żeby twój mąż dotrzymał obietnicy: )
Ja dziś wstałam mąż wrócił nad ranem z trasy wchodzę do kuchni, a on obiadek już gotuje: )zupę grzybowa, a ja w szoku: )dobrze mieć takiego kuchcika: )
Miłego dnia: )

Angelstw no widzisz jak dobrze, że rzygasz :) Przynajmniej wreszcie sobie odpocznę ;) Trzymam kciuki za wizytę &&&&

MisiaMonisia kompletnie nie znam się na kalendarzu szczepień. Pediatra układa nam terminy i tak chodzimy. Nie znam się na tym, to co się będę wtrącać?

OneMoreTime na pewno woda plus trochę stresu po zmianie otoczenia. Daj Kai Enterol i zobacz, czy będzie lepiej. Z powodu wody mieliśmy problemy w Wiśle :-/

Gloria gdzie te literówki?

Angelstw &&&&&&&&& za wizytę.

Dziewczyny w sobotę mam wesele a nie mam sukienki. Zawsze miałam spory biust ale teraz w ciąży jest jeszcze większy przez co mam problem z kupnem sukienki, bo jak sukienka jest dobra w biodrach to za mała w biuście. Dzisiaj ostatni raz ruszam do galerii może coś uda mi się kupić.

Miłego dnia :)

Magdalenka napewno cos dla siebie znajdziesz i moze nam sie swoja zdobycza pochwalisz
Angelstw jutro nasz wielki dzien ja po prostu umieram ze strachu :-(nigdy w ciazy nie mialam jeszcze tyle stresu ....

MisiaMonisia ciesze sie ze maz chociaz obiecal zmiane teraz tylko jeszcze brakuje by pokazal te zmiane w czynach ...
Alzunia tobie to juz mdlosci powinny po malu mijac odebrano ci je razy dwa :-)

Witajcie

MisiaMonisia dobrze,ze porozmawialiscie,miejmy nadzieje,ze maz troche sie wystraszyl i ze to przyniesie oczekiwany skutek.

Renata kciuki zacisniete,bedzie dobrze i nie stresuj sie bo to w ciazy nie wskazane ;)

Mamcia super maz,moj tez uwielbia gotowac,i robi to naprawde dobrze,wiec wiem jak to fajnie.Z tym,ze jak maz gotuje to napewno jest to cos bardziej pikantnego,badz z mnostwem przypraw, tam skad pochodzi przyprawy to podstawa dan.Zawsze smieje sie,ze my w Polsce znamy tylko sol i pieprz

Dziewczyny,jak bylo u Was z krwawieniem po miesiaczce?Obfite czy raczej skape ijakdlugo?

reklama
Renata ja ci powiem że też się boję ale ogólnie nie nastawiam się na wiele bo nawet jeśli ginka mi zrobi usg a tak pewnie bedzie to może być jeszcze za wcześnie żeby zobaczyć cokolwiek. To bardzo wczesne ciąża. Ja glownie ide po to by skonsultować leki i dostać zwolnienie lekarskie no a jak przy okazji zobaczylam choć maleńki pęcherzyk w macicy to będę przeszczesliwa!! :-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry