czarna76
Fanka BB :)
nie zawsze mam czas napisać , ale podczytuje co na wątku
zatem
Misiumonisiu , odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz tkwić w tym co teraz jest ?
jeśli nie to tylko terapia szokowa , niech się wyprowadzi do swojej mamy bo obowiązki męża to nie tylko zarabianie na rodzinę
niech teściowa się z nim poużera i zobaczy jak on się zachowuje
mam nadzieję , że Twoi rodzice Ci pomogą finansowo w takim czasowym zawieszeniu
a mąż zrozumie wtedy co jest najważniejsze i się opamięta
I wiedz , że potrzeba odwagi żeby mówić o tym co się dzieje w domu i prosić o pomoc. Mnóstwo kobiet , żyje w podobnej sytuacji i nie potrafi wyjść z tego patosu i nie potrafi o tym mówić.
Myśl o sobie i o synu , żeby Wam było dobrze. &&& żeby było po twojej myśli , ale musisz już coś z tym zrobić.
renata , angel - gratuluje pięknych kreseczek
Magdalena , czyli szykuje się mała księżniczka cudnie !
One , te kaszki to dopiero za chwilę pęcznieją , więc nie rób za gęstej na początku . Buziaki dla Kai
zatem
Misiumonisiu , odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz tkwić w tym co teraz jest ?
jeśli nie to tylko terapia szokowa , niech się wyprowadzi do swojej mamy bo obowiązki męża to nie tylko zarabianie na rodzinę
niech teściowa się z nim poużera i zobaczy jak on się zachowuje
mam nadzieję , że Twoi rodzice Ci pomogą finansowo w takim czasowym zawieszeniu
a mąż zrozumie wtedy co jest najważniejsze i się opamięta
I wiedz , że potrzeba odwagi żeby mówić o tym co się dzieje w domu i prosić o pomoc. Mnóstwo kobiet , żyje w podobnej sytuacji i nie potrafi wyjść z tego patosu i nie potrafi o tym mówić.
Myśl o sobie i o synu , żeby Wam było dobrze. &&& żeby było po twojej myśli , ale musisz już coś z tym zrobić.
renata , angel - gratuluje pięknych kreseczek
Magdalena , czyli szykuje się mała księżniczka cudnie !
One , te kaszki to dopiero za chwilę pęcznieją , więc nie rób za gęstej na początku . Buziaki dla Kai