reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Misia, oby już tylko lepiej było &&&&&&&&&&&&&&&&& :biggrin2:

Dziewczyny, dałam Kai jabłuszko ze słoiczka, więc po obróbce. A później dałam jej ziemniaki ze szpinakiem i tam też był dodatek soku jabłkowego i również marudziła.

alza, daję jej cały czas dicoflor, w prawdzie ostatnio zaczęłam dawać co drugi dzień, żeby może się nie przyzwyczaiła.....:baffled::confused: może o to chodzi....?

W każdym razie dzisiaj nie dałam jej w ogóle warzyw i zasnęła spokojnie, chociaż słyszałam, że jak jadła, to w brzuszku jej się troszkę przelewało... a może to norweska woda....? bo przegotowuję kranówkę - generalnie mają tu bardzo czystą wodę i ta kupna, wcale nie smakuje lepiej.... Tylko szkoda mi nie dawać jej w ogóle tych papek, bo zajada je z takim apetytem...:-( :(

Ja też muszę umówić Kaję na szczepienie zaraz po powrocie - tym razem żółtaczka. Pneumokoki i rotawirusy już za nami.

Pocieszę Was ciężarówki, że mi płaczliwość po ciąży została :sorry2: wczoraj się popłakałam jak oglądałam "nasz nowy dom" :-p

reklama
Mieliśmy z mężem rozmowę.....ale dopiero dziś bo wczoraj również się do mnie nie odzywal. Dziś rano widział ze wybieram się do miasta z Nikosiem na pobranie krwi no więc sam zaproponował ze Nas zawiezie.
Obiecał ze przestanie pić i przeprosił mnie za wszystko. Dam mu jeszcze jedna szanse.....ostatnia!
Mam nadzieję ze dotrzyma słowa.
Powiedziałam ze jak tylko zobaczę Go pijanego tak zaraz pakuje jego rzeczy.
Może zrozumiał swój błąd? :(
Chciałabym żeby tak było.
Wszystko okaże się w ciągu kilku dni.
Zobaczymy czy wytrzyma bez picia.

oby wytrzymał!! Oby spełnił swoje obietnice!!

Angelstw a Ty jak się czujesz?

dzięki że pytasz :) ogólnie dobrze. Ale ale żeby nie było :p
wczoraj z rana 2x rzyganko i to po wodzie a przez cały dzień uczucie jakbym "kapcia" miała w buzi :p
poza tym czuję totalnego lenia! Nie chce się mi zupełnie nic! Mogłabym leżeć cały dzień i nie robić nic :p
o 21 zasypiam w mgnieniu oka i śpię do 6 jak zabita.
Jutro wizyta u gin, mam nadzieję że uda mi się zdobyć L4.

dobrego dni dziewczyny! :)

MisiaMonisia trzymam kciuki żeby twój mąż dotrzymał obietnicy: )
Ja dziś wstałam mąż wrócił nad ranem z trasy wchodzę do kuchni, a on obiadek już gotuje: )zupę grzybowa, a ja w szoku: )dobrze mieć takiego kuchcika: )
Miłego dnia: )

Angelstw no widzisz jak dobrze, że rzygasz :) Przynajmniej wreszcie sobie odpocznę ;) Trzymam kciuki za wizytę &&&&

MisiaMonisia kompletnie nie znam się na kalendarzu szczepień. Pediatra układa nam terminy i tak chodzimy. Nie znam się na tym, to co się będę wtrącać?

OneMoreTime na pewno woda plus trochę stresu po zmianie otoczenia. Daj Kai Enterol i zobacz, czy będzie lepiej. Z powodu wody mieliśmy problemy w Wiśle :-/

Gloria gdzie te literówki?

Angelstw &&&&&&&&& za wizytę.

Dziewczyny w sobotę mam wesele a nie mam sukienki. Zawsze miałam spory biust ale teraz w ciąży jest jeszcze większy przez co mam problem z kupnem sukienki, bo jak sukienka jest dobra w biodrach to za mała w biuście. Dzisiaj ostatni raz ruszam do galerii może coś uda mi się kupić.

Miłego dnia :)

Magdalenka napewno cos dla siebie znajdziesz i moze nam sie swoja zdobycza pochwalisz
Angelstw jutro nasz wielki dzien ja po prostu umieram ze strachu :-(nigdy w ciazy nie mialam jeszcze tyle stresu ....

MisiaMonisia ciesze sie ze maz chociaz obiecal zmiane teraz tylko jeszcze brakuje by pokazal te zmiane w czynach ...
Alzunia tobie to juz mdlosci powinny po malu mijac odebrano ci je razy dwa :-)

Witajcie

MisiaMonisia dobrze,ze porozmawialiscie,miejmy nadzieje,ze maz troche sie wystraszyl i ze to przyniesie oczekiwany skutek.

Renata kciuki zacisniete,bedzie dobrze i nie stresuj sie bo to w ciazy nie wskazane ;)

Mamcia super maz,moj tez uwielbia gotowac,i robi to naprawde dobrze,wiec wiem jak to fajnie.Z tym,ze jak maz gotuje to napewno jest to cos bardziej pikantnego,badz z mnostwem przypraw, tam skad pochodzi przyprawy to podstawa dan.Zawsze smieje sie,ze my w Polsce znamy tylko sol i pieprz

Dziewczyny,jak bylo u Was z krwawieniem po miesiaczce?Obfite czy raczej skape ijakdlugo?

reklama
Renata ja ci powiem że też się boję ale ogólnie nie nastawiam się na wiele bo nawet jeśli ginka mi zrobi usg a tak pewnie bedzie to może być jeszcze za wcześnie żeby zobaczyć cokolwiek. To bardzo wczesne ciąża. Ja glownie ide po to by skonsultować leki i dostać zwolnienie lekarskie no a jak przy okazji zobaczylam choć maleńki pęcherzyk w macicy to będę przeszczesliwa!! :-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry