reklama
Syla i własnie o to chodzi by pokochac swoje ciałko w ciąży. Ja jakoś tak nie widze wtym nic ładnego( no brzuszek jest fajny) ale nogi i pupa cała w celulicie, wstrętne to.
trzeba dostrzegac to co jest w nas piękne widzisz brzuszek masz śliczny a zawartośc jeszcze ślicznejsza i najważniejsza na świecie:-)
w życiu są gorsze problemy niż celulit czy rozstępy więc musimy docenic ze Bozia dała nam to co nosimy pod serduszkiem
pewnie tysiące kobiet chciałoby byc na naszym miejscu.........
Lepiej ze cellulit niz rozstepy .. Z cellulitem mozna wygrac! ;-)Syla i własnie o to chodzi by pokochac swoje ciałko w ciąży. Ja jakoś tak nie widze wtym nic ładnego( no brzuszek jest fajny) ale nogi i pupa cała w celulicie, wstrętne to.
kaluska
Fanka BB :)
trzeba dostrzegac to co jest w nas piękne widzisz brzuszek masz śliczny a zawartośc jeszcze ślicznejsza i najważniejsza na świecie:-)
w życiu są gorsze problemy niż celulit czy rozstępy więc musimy docenic ze Bozia dała nam to co nosimy pod serduszkiem
pewnie tysiące kobiet chciałoby byc na naszym miejscu.........
podpisuje się pod tymi słowami obiema łapkami!!!!
iwona85cz
Lepiej ze cellulit niz rozstepy .. Z cellulitem mozna wygrac! ;-)
Ja mam i jedno i drugie ostatnio oprócz piersi zauważyłam też rozstępy na udach ... na szczęście nie mam nic na brzuchu.
henrietta5
Iwona pomyśl - czy gdybyś nie miała tych rozstępów i cellulitu byłabyś szcęśliwsza im bardziej kochana ? czy napewno od tego zależy to ,że ktoś będzie nas kochał?
Wiecie kochane, mnie też czasem przykro, że mam zsiekany cały brzuch do wysokości pępka i wyszły już nowe rozstępy, celulit też mam, choć nie jakiś ogromny, to nim się tak nie przejmuję, pocięte rozstępami mam uda w okolicy majtek i piersi, ale na szczęście, przy "przedziałku" zostały oszczędzone....jak narazie..........ale co z tego
tłumaczę sobie że męża już mam i kocha każdy mój centymetr, czy to z rozstępem czy bez, rozbierać się mocno nie muszę, a np kostiumy kąpielowe dziś mogą wiele ukryć, niekoniecznie babcinie, no i dzidziuś wart jest "zmarnowania" cery czy skóry, i jest największa nagrodą!a niejedna kobieta zechciałaby celulit czy rozstępy na całym ciele czy 30kg do przodu, aby tylko urodzić dzidziulka!
u mnie jeszcze jeden problem, kilogramy, ale pocieszam sie, ze będzie okazja do wymiany garderoby, dziś na "większe" kobitki nie są już tylko worki!, no i obiecałam sobie, ze po "ostatniej" ciaży doprowadzę się po karmieniu do stanu normalności, wiec schudnę!!niekoniecznie drastyczne diety, ale wróce conajmniej do wyjściowej wagi!
tłumaczę sobie że męża już mam i kocha każdy mój centymetr, czy to z rozstępem czy bez, rozbierać się mocno nie muszę, a np kostiumy kąpielowe dziś mogą wiele ukryć, niekoniecznie babcinie, no i dzidziuś wart jest "zmarnowania" cery czy skóry, i jest największa nagrodą!a niejedna kobieta zechciałaby celulit czy rozstępy na całym ciele czy 30kg do przodu, aby tylko urodzić dzidziulka!
u mnie jeszcze jeden problem, kilogramy, ale pocieszam sie, ze będzie okazja do wymiany garderoby, dziś na "większe" kobitki nie są już tylko worki!, no i obiecałam sobie, ze po "ostatniej" ciaży doprowadzę się po karmieniu do stanu normalności, wiec schudnę!!niekoniecznie drastyczne diety, ale wróce conajmniej do wyjściowej wagi!
reklama
kizi
A ja w tej ciązy czuje sie ze sobą o wiele lepiej niż przy pierwszej ciązy.Wtedy to naprawde była gruba przytyłam 27 kg czułam sie nieatrakcyjna i wogole poełno rozstepów,celulitu.Teraz sie czuje bardzo dobrze.
Czasami tylko szkoda mi tego że nie moge założyc dopasowanej bluzeczki został mi fałd skóry na brzuchunormalnie moge go złapac i pofalowaś sobie ta skóre nawet teraz ja widać.Rozstepy i celulit moge miec ale szkoda mi tego ze nie mam płaskiego brzucha bez nadmiaru skóry
Czasami tylko szkoda mi tego że nie moge założyc dopasowanej bluzeczki został mi fałd skóry na brzuchunormalnie moge go złapac i pofalowaś sobie ta skóre nawet teraz ja widać.Rozstepy i celulit moge miec ale szkoda mi tego ze nie mam płaskiego brzucha bez nadmiaru skóry