Moltizerka
Mamusią być
mam nadzieje ze te hormony nam dadza spokoj po porodzie bo udusze meza jak przyjedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki ze pytasz tato czuje sie bardzo zle jest juz w spiaczce od przed wczoraj i raczej juz na pewno nie bedzie mogl zobaczyc drugiej wnusi, staram sie trzymac ale ciezko odsunac emocje na bok tym bardziej ze to tak wazna osoba dla mnie.Moltizerka jak się tato miewa? trzymam za niego kciuki z całych sił. Zobaczysz że jeszcze kupi małej gumiaczki głowa do góry bo jak my się smucimy to nasze dzieci też to odczuwają. wiem, że łatwo mówić ale sama też ostatnio sporo przeżywam i płaczę i bynajmniej nie z powodu hormonów.:-(
Dzieki ze pytasz tato czuje sie bardzo zle jest juz w spiaczce od przed wczoraj i raczej juz na pewno nie bedzie mogl zobaczyc drugiej wnusi, staram sie trzymac ale ciezko odsunac emocje na bok tym bardziej ze to tak wazna osoba dla mnie.
Ja dziś mam dola, jest mi ciężko i czuje się gruba i brzydka:-( najchętniej zamknęłabym się w domu, nikogo nie wpuszczała i czekała tak do porodu. M mnie pociesz, ze i tak ślicznie wyglądam w ciąży, dużo nie przytyłam itp. jemu się podobam, ale sobie nie
Kasiunia u mnie to sama, gruba spuchnieta i nieatrakcyjna a mój M mówię że fajnie wyglądam i nie mam kości na tyłku a jest taka milutka pupcia. Dziś czytałam artykuł o facecie który po porodzie brzydził się piersi swojej żony przez pokarm, i troszkę mnie to przeraziło. Fajnie mieć duże jędrne piersi, no ale fakt faktem, jak M ściśnie a tu mleko, to takie ...mało erotyczne. Może mam uraz, bo moja koleżanka, po porodzie ganiała nas z piersiami i starszyła ze będzie strzelać mlekiem. Niepoważna, zresztą czego można było się spodziewać, po dziewczynie która w wieku 15 lat urodziła, a naprawdę niedorosła do dziecka.Ja dziś mam dola, jest mi ciężko i czuje się gruba i brzydka:-( najchętniej zamknęłabym się w domu, nikogo nie wpuszczała i czekała tak do porodu. M mnie pociesz, ze i tak ślicznie wyglądam w ciąży, dużo nie przytyłam itp. jemu się podobam, ale sobie nie