Lady Loka
Fanka BB :)
Oj tak, ja okropnaZaraz się dowiesz, że jesteś niemiła i trzymasz władzę Problem w tych postach jest taki, że one są tylko po to żeby pojęczeć i najlepiej, żeby się nad nimi po użalać. Nie oczekują tak naprawdę, ani wsparcia ani pomocy, bo wolą tkwić w takich bagnach po same uszka.
Niestety najgorsze, że w takich sytuacjach cierpią totalnie niewinne dzieci, a potem kończy się jak np. pod Garwolinem - takie matki są współodpowiedzialne za cierpienie tych maluchów
Serio nie wiem jaki sens ma bycie z facetem tylko po to, żeby móc powiedzieć, że się z kimś jest. A jest się, skoro ten facet większość czasu spędza z innymi?
A jak się ma normalnego faceta to już jest słodko-pierdząco?
Czy jak się już uwiesi spodni, to trzeba się ich trzymać na siłę, bo się kogoś złapało i są dzieci?
Jaki model związku się tym dzieciom przekaże? One potem będą same albo olewać partnerki albo mieć model, że olewana zarobiona matka to dobry model.
Nie wiem, może ja faktycznie mam u siebie słodko-pierdząco i z mężem razem rzygamy tęczą cały czas, bo się potrafimy szanować i ze sobą rozmawiać.