magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja też to słyszałam! Julek najpierw budził się regularnie co 3 godzinki potem w 3 tygodniu zycia ku mojej uciesze wypracował rytm: 21.00 - 4.00 - 7.00 a od miesiąca o zgrozo pogorszenie na całej linii!!! Potrafi budzić się co godzinę lub dwie! Niezależnie od tego jak jest obżarty Wczoraj w desperacji po opróżnieniu cycków wmusiałam w niego jeszcze 75ml z butki i... obudził się po 2 godzinach.lidijka pisze:A ja czekam na ten moment, o którym mówiła teściowa: a zobaczysz jak niedługo prześpi Ci calą noc.
Na szczęście z samym usypianiem (odpukać) nie mamy problemów. Ani w łóżeczku ani w wózeczku. Tyle,ze jak zaśnie podczas jazdy wózka na spacerku to jak się zatrzymam to najczęściej się obudzi. W łóżeczku śpi tyle ile potrzebuje.lidijka pisze:W dzień uspac Mateuszka to jest cała historia.
Ja polecam wierszyki Tuwima, Brzechwy, itd. Mam już całą stertę pięknych ksiązeczek z wierszykami dla najmłodszych a Julkowi sprawia czytanie wielką frajdę.lidijka pisze:Za niedługo trzeba pomyśleć o czytaniu bajek