hemoglobina
Moderator
No biszkopty to genialny pomysłByłam u niejednego lekarza, zaliczyliśmy też szpital. Możecie wierzyć lub nie synek nie chce pić mleka. I co ja mam zrobić. Według rad kaszki są niedobre, pokarmy stałe to też nie więc co ja mam podawac jak nie chce pić mleka? Głodzić dziecko? Od 4 miesięcy staram się by te mleko choć trochę pił ale on nie chce. Staram się więc trochę przemycić go w kaszy, podaje butelke czasem coś wypije a czasem nie. To nie jest takie proste jak dziecko nie chce pić mleka. Przebadany jest w zdluz i w szersz. Neurologopeda, laryngolog zaliczony. Ma podcięte wędzidełko, poprawy w piciu nie ma. Butelki, mleka i smoczki najróżniejsze przetestowane. Jak tylko poczuje smak mleka wypluwa smoka. Także muszę go czymś karmić prawda. Pokarmów stałych nie je dużych porcji a jeść coś musi prawda? W okresie kiedy miał górscy apetyt owszem ratowałam się biszkoptami na mleku żeby chociaż coś zjadł. Teraz nie dostaje.
Byłam u niejednego lekarza, zaliczyliśmy też szpital. Możecie wierzyć lub nie synek nie chce pić mleka. I co ja mam zrobić. Według rad kaszki są niedobre, pokarmy stałe to też nie więc co ja mam podawac jak nie chce pić mleka? Głodzić dziecko? Od 4 miesięcy staram się by te mleko choć trochę pił ale on nie chce. Staram się więc trochę przemycić go w kaszy, podaje butelke czasem coś wypije a czasem nie. To nie jest takie proste jak dziecko nie chce pić mleka. Przebadany jest w zdluz i w szersz. Neurologopeda, laryngolog zaliczony. Ma podcięte wędzidełko, poprawy w piciu nie ma. Butelki, mleka i smoczki najróżniejsze przetestowane. Jak tylko poczuje smak mleka wypluwa smoka. Także muszę go czymś karmić prawda. Pokarmów stałych nie je dużych porcji a jeść coś musi prawda? W okresie kiedy miał górscy apetyt owszem ratowałam się biszkoptami na mleku żeby chociaż coś zjadł. Teraz nie dostaje. Wytyczne owszem są ale czy tyczą się wszystkich dzieci, tych z problemami z karmieniem mm też. Co by koleżanka zrobiła w moim przypadku na siłę podawała mleko?
Próbowałaś podać mu mleko kozie? Albo na receptę, np. Nutramigen? Mleko w bidonie?