Podobne tematy
- DominikaIMartyna
- Mamy styczniowe 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie możesz jej gdzieś pod ręką zostawić? Nie napije się sama?Tylko niestety nad ranem - tak od 5 - budzi się co godzina na "piciu" i muszę do niej latać, co jest bardzo wkurzające Zanim zdążę na dobre usnąć po jednym piciu, ona woła już o następne
Hmmm Nie rozumiem? To do mnie było? Z jakiej racji?Magdalena Ty dzielna KObieta jesteś
Nio dajesz sobie radę z dwojką dzieiaczków;-)Hmmm Nie rozumiem? To do mnie było? Z jakiej racji?
A nie możesz jej gdzieś pod ręką zostawić? Nie napije się sama?
Trenerki nie mają regulacji. Chyba, że poprzez ściągnięcie gumki. To pieluszki i otulacze są regulowane.Asiun zeby nie sklamac to Magda pokazywala mi te trenerki i one byly z regulacja, mialy chyba z dwa zatrzaski. Ale nie dam sobie reki odciac :-)