reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
coraz bliżej owulacji 🥰
trzymajcie kciuki żeby tym razem się udało 🤞🍀

dziś 15 dc, nie dopisałam na kratce
Łiiiii mamy to! oby za dwa tygodnie były też takie piękne dwie kreseczki na teście ciążowym 🍀

Załączniki

• IMG_20250228_204342.jpg
    IMG_20250228_204342.jpg
    576,4 KB · Wyświetleń: 70
Hej! My od marca zaczynamy znów starania po przerwie. Testować będę jednak dopiero w kwietniu 🌸

Hejka! 🌺 Dzielnie kibicowałam lutowym kreskom, teraz sama chce się wpisać na testowanie na 15.03, jednak nie mam zbyt dużych oczekiwań 😅
Jestem położną, pracowałam w klinice leczenia niepłodności i na sali porodowej, jednak w kontekście starania się od dziecko w żaden sposób to nie pomaga - nawet mocno ryje beret 😆 Staramy się z mężem od września.
Trzymam za nas wszystkie kciuki! ❤️
O hej, super mieć tutaj wśród nas położną 😀 Chyba jeszcze tu na forum nie natrafiłam na kobietę w tym zawodzie 🙂
Trzymam kciuki ❤️

Hejka! 🌺 Dzielnie kibicowałam lutowym kreskom, teraz sama chce się wpisać na testowanie na 15.03, jednak nie mam zbyt dużych oczekiwań 😅
Jestem położną, pracowałam w klinice leczenia niepłodności i na sali porodowej, jednak w kontekście starania się od dziecko w żaden sposób to nie pomaga - nawet mocno ryje beret 😆 Staramy się z mężem od września.
Trzymam za nas wszystkie kciuki! ❤️
ale mamy teraz fachowe wsparcie ♥️

Hejka 🤗 Ja poproszę o wpisanie moich urodzin 26.03, oraz testowanie na ten sam dzień 😀 Co prawda termin spodziewanej @ pokazuje na 28.03 przy 28 dc, ale w tym cyklu dostałam okres 3 dni wcześniej ( 26 dni cyklu ), więc różnie u mnie to bywa, także zatestuje sobie w swoje 30ste urodzinki, a co 😄 Mam nadzieję, że będę miała piękny prezent 🥰

reklama
Łiiiii mamy to! oby za dwa tygodnie były też takie piękne dwie kreseczki na teście ciążowym 🍀
Ojej, to będzie się działo dzisiaj i jutro 😄 Ja mam nadzieję, że w marcu jak będę robić testy owu, to też mi będą wychodzić fajne grube krechy.
A trzymasz się faktycznie tego, żeby nie pić i nie sikać 2-3h?

Do góry