reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

@Juliaaawe pisała, że okres przyszedł jakiś czas temu
Właśnie kurczę w poniedziałek tak jak pisałam przyszło plamienie i od tamtej pory miałam dosłownie kilka razy parę kropli plamienia brązowego, robiłam test 3 dni temu było biało, dziś jest termin miesiączki, ani okresu, ani plamienia, jutro zrobię test dla pewności bo wcale nie czuję się okresowo, bolą mnie piersi a to się nie zdarza ale miałam też sporo stresu więc być może to jest przyczyną tych zawirowań

reklama
Właśnie kurczę w poniedziałek tak jak pisałam przyszło plamienie i od tamtej pory miałam dosłownie kilka razy parę kropli plamienia brązowego, robiłam test 3 dni temu było biało, dziś jest termin miesiączki, ani okresu, ani plamienia, jutro zrobię test dla pewności bo wcale nie czuję się okresowo, bolą mnie piersi a to się nie zdarza ale miałam też sporo stresu więc być może to jest przyczyną tych zawirowań
Czyżby jakiś plot twist na zamknięcie wątku? 😁 Koniecznie dawaj znać jutro rano jak test! 🤞🏻

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za ten wspólny miesiąc na kreskach!
Gratuluję tym, którym się udało i trzymam kciuki za spokojną i zdrową ciążę 🥰
❤️ @kate.morgan @trinida @Lunaa09 @Ewaa1992 ❤️
no i oczywiście dalej trzymam kciuki za te wciąż walczące, z którymi spotkam się na kolejnych kreskach 😊

Powiem Wam szczerze, że miałam trochę nadzieję, że nie będę już musiała iść na kolejne kreski, bo to byłoby takie piękne domknięcie tego roku, jak tu jestem 😅 dokładnie rok temu dołączyłam oficjalnie do forum i zapisałam się na marcowe kreski 2024. Nie przypuszczałam, że przyjdzie mi zapisywać się na marcowe kreski 2025 🥲 byłam wręcz przekonana, że w ciągu roku na pewno się uda!! Ale koniec końców sama diagnostyka wyjęła nam 3, czy nawet 4 cykle, a reszta prób nieskuteczna. Życie 🤷🏻‍♀️
Ale przynajmniej poznałam tu dużo cudownych, silnych i mądrych kobiet i zdecydowanie łatwiej było mi znosić te kolejne niepowodzenia, nie mówiąc już nawet o tym, ile stąd wyniosłam wiedzy! Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna 🥰🥰 Również tym, które w ciągu tego roku zdążyły już urodzić albo są na mamusiowych wątkach (tak, tak, wiem że nas podglądacie 😏)

P.S. wybaczcie ten nostalgiczny wydźwięk, ale jakoś tak mnie wzięło w tę moją kreskową rocznicę 😅
dziękujemy za wszystko! ♥️
do zobaczenia na kolejnych kreseczkach, miejmy nadzieję, że w marcu będzie więcej 🤰

U mnie też okresu ani widu ani słychu ale obstawiam duphaston więc jutro 3 dzien i pewnie się pojawi .
U mnie niema już szans na ciaze.
Mam jeszcze 2 stymulację a później wakajki od tego wszystkiego.
Mam dość szczerze.
Może 3 dziecko nie jest mi pisane .
Wolałabym urodzić max do 37 roku zycia. Bo później dla to będzie za późno.
.kolo 40 wolę to mój Syn będzie pełnoletni .wolałbym teraz w pieluchy niz
później
Jutro nowy miesiąc za tydzień w piątek idę z koleżanką na dzień kobiet.
Juz niczego sobie nie żałuję.
Dobranoc

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za ten wspólny miesiąc na kreskach!
Gratuluję tym, którym się udało i trzymam kciuki za spokojną i zdrową ciążę 🥰
❤️ @kate.morgan @trinida @Lunaa09 @Ewaa1992 ❤️
no i oczywiście dalej trzymam kciuki za te wciąż walczące, z którymi spotkam się na kolejnych kreskach 😊

Powiem Wam szczerze, że miałam trochę nadzieję, że nie będę już musiała iść na kolejne kreski, bo to byłoby takie piękne domknięcie tego roku, jak tu jestem 😅 dokładnie rok temu dołączyłam oficjalnie do forum i zapisałam się na marcowe kreski 2024. Nie przypuszczałam, że przyjdzie mi zapisywać się na marcowe kreski 2025 🥲 byłam wręcz przekonana, że w ciągu roku na pewno się uda!! Ale koniec końców sama diagnostyka wyjęła nam 3, czy nawet 4 cykle, a reszta prób nieskuteczna. Życie 🤷🏻‍♀️
Ale przynajmniej poznałam tu dużo cudownych, silnych i mądrych kobiet i zdecydowanie łatwiej było mi znosić te kolejne niepowodzenia, nie mówiąc już nawet o tym, ile stąd wyniosłam wiedzy! Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna 🥰🥰 Również tym, które w ciągu tego roku zdążyły już urodzić albo są na mamusiowych wątkach (tak, tak, wiem że nas podglądacie 😏)

P.S. wybaczcie ten nostalgiczny wydźwięk, ale jakoś tak mnie wzięło w tę moją kreskową rocznicę 😅
Dziękujemy Ci za prowadzenie tego wątku, super się spisałaś 😊 Oraz jesteśmy wdzięczne za założenie marcowych kresek ❤️
Powodzenia i do zobaczenia ! ❤️

reklama
Do góry