reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Monia no to dokładnie wiecie kiedy dzieciaczek został poczęty ;-)
u nas obstawiam 2 daty albo 30 października wieczór późny, albo 1 listopada rano, kiedy mój Mati się bawił w drugim pokoju ;-):zawstydzona/y:

reklama
Majka567 a może to rwa kulszowa? :/

My po maratonie i szczerze jestem załamana :/ słabo wypadły, na 6 placówek tylko jedna była warta uwagi za tak ciężkie pieniądze :/ jeszcze jedna placówka w pon ehhh w ogóle jak już się szuka czegoś konkretnego to kłopot :/

Jestem po dzisiejszym dniu padnięta, śpię na stojąco a Oliwia się kimnęła w aucie wrrr. Padła dzisiaj prawie z szoku, na jednym spotkaniu młoda była ze mną była nie dość że na luzie została w sali kiedy ja oglądałam resztę pomieszczeń to jeszcze ryk jak musiałyśmy już iść he he oby cała adaptacja tak wyglądała ;)

Ja w poprzednich ciążach miałam różne bóle i raz było gorzej raz lepiej, ale zupełnie przeszły po porodzie dopiero. Bolało mnie lewe biodro, lędźwia i po prawej stronie na plecach na wysokości chyba 7 żebra z promieniowaniem w stronę kręgosłupa. Teraz akurat odpukać nic.

Miłego wieczoru:)

reklama
Heh nasz dzidziolek zaczął się wytłumaczyć 27.10 nagle poczułam się bardzo dziwnie,kręciło mi się w głowie i normalnie sparaliżowało mnie a dzień wcześniej była owu:-D
Ale mnie dzisiaj dół brzucha boli ah

Do góry