reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Kwiecień będzie nasz 😍
Oj będzie ! Musi być 😍

A czy ja dobrze rozumiem, że przy ciąży biochemicznej dochodzi do zapłodnienia ( czyli z tym jest wszystko ok ), ale nie dochodzi do zagnieżdżenie ?
Pierwsza moja w życiu biochemiczna. Nawet nie wiedziałam kiedyś, że taka jest póki tutaj na forum nie przybyłam 😁

reklama
Oj będzie ! Musi być 😍

A czy ja dobrze rozumiem, że przy ciąży biochemicznej dochodzi do zapłodnienia ( czyli z tym jest wszystko ok ), ale nie dochodzi do zagnieżdżenie ?
Pierwsza moja w życiu biochemiczna. Nawet nie wiedziałam kiedyś, że taka jest póki tutaj na forum nie przybyłam 😁
dochodzi do zagnieżdżeniia, bo właśnie zagnieżdżony zarodek produkuje betę, tylko bardzo szybko dochodzi do poronienia.
Ja kiedyś też wykryłam mikrą betę rzędu 8.

dochodzi do zagnieżdżeniia, bo właśnie zagnieżdżony zarodek produkuje betę, tylko bardzo szybko dochodzi do poronienia.
Ja kiedyś też wykryłam mikrą betę rzędu 8.
Aaa okey. Czyli pociesza mnie to, że wszystko tam działa jak powinno, że dochodzi do zapłodnienia tylko jakimś trafem nie udało się utrzymać tej ciąży. Pewnie jakbym zrobiła dzisiaj test tak jak planowałam to pomyślałabym, że się nie udało wgl zajść w ciążę 😜 A rąk wykrywanie takich biochemów to dość chyba istotna sprawa jakby miało się powtarzać.

Aaa okey. Czyli pociesza mnie to, że wszystko tam działa jak powinno, że dochodzi do zapłodnienia tylko jakimś trafem nie udało się utrzymać tej ciąży. Pewnie jakbym zrobiła dzisiaj test tak jak planowałam to pomyślałabym, że się nie udało wgl zajść w ciążę 😜 A rąk wykrywanie takich biochemów to dość chyba istotna sprawa jakby miało się powtarzać.
różne zdanie mają dziewczyny, ale moja opiinia jest taka, że biochem to już jakaś część sukcesu - jest zapłodnienie i była implantacja. Nie utrzymało się, może zarodek był akurat waldiwy? Ale gorsza sytuacja jest jak nigdy nie ma żadnej iimpalntacji. (podkreślam, moim zdaniem, bo kiedyś też dostałam bęcki za takiie opiniie 😂)
Jestem jeszcze ja - po ponad 2 latach bichem, a potem kolejne 2 lata zupełnie nic. Niie wieim co to był za wypadek przy pracy, ale narobił mii wtedy nadziei, ze hoho

różne zdanie mają dziewczyny, ale moja opiinia jest taka, że biochem to już jakaś część sukcesu - jest zapłodnienie i była implantacja. Nie utrzymało się, może zarodek był akurat waldiwy? Ale gorsza sytuacja jest jak nigdy nie ma żadnej iimpalntacji. (podkreślam, moim zdaniem, bo kiedyś też dostałam bęcki za takiie opiniie 😂)
Jestem jeszcze ja - po ponad 2 latach bichem, a potem kolejne 2 lata zupełnie nic. Niie wieim co to był za wypadek przy pracy, ale narobił mii wtedy nadziei, ze hoho
U mnie identycznie.jeden biochem po 7 msc starań w kwietniu 2022 i od 3 lat cisza(dlatego boje się tego kwietnia teraz bo jak patrzyłam to termin wypadł by mi tak samo jak wtedy😱 )
A no i po drodze jeszcze kilka fałszywie pozytywnych testów dających nadzieję,jak ten pink z tego miesiąca 🤣🤣

reklama
Nie kłócicie się dziewczyny, bo nie o to chodzi.
Miałyście rację z tą betą spadkową i dziękuję, że wcześniej o tym pisałyście, bo miałam to w głowie i wiedziałam, że może tak być. Cenie sobie zdanie osób, które mają z tym doświadczenie i wiedzę.
Melduje, że ciąży nie ma. Po prostu wykrylam biochemiczną 😢 bo dzisiaj na teście tylko totalny duszek, więc po prostu ciąża była, ale już spadkowa jest. Beta też spadkowa widocznie, pewnie kilka dni temu była większa. Przykro, ale podobno po biochemie łatwiej zajść w ciążę, więc w kwietniu będziemy działać 😊🍀 Nie załamuje się !
Wstawiam dzisiejszy duszek, którego prawie nie widać.
🫶🏼

Do góry