reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
IMG_8126.jpeg
Cień malutki jest, ale teraz nie wiem czy to pozostałości po ovitrelle czy nie 😅 Jutro będę znów testować, trzymajcie kciuki

Zobacz załącznik 1694428Cień malutki jest, ale teraz nie wiem czy to pozostałości po ovitrelle czy nie 😅 Jutro będę znów testować, trzymajcie kciuki
Z tym zastrzykiem zawsze jest nie wiadoma ..
Czy zastrzyk czy ciąża.
8 dni po to trochę za wcześnie poczekaj minimum 12 dni po zastrzyku 10 dni po owulacji.
Z własnego doświadczenia wiem.

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję 😘

Już od wczoraj wieczora zaczęło się krwawienie. Pójdę do gina jak się skończy, ale pytanie do Was czy powinnam za parę dni zrobić jeszcze raz betę żeby sprawdzić czy spadła do zera?

Już od wczoraj wieczora zaczęło się krwawienie. Pójdę do gina jak się skończy, ale pytanie do Was czy powinnam za parę dni zrobić jeszcze raz betę żeby sprawdzić czy spadła do zera?
Przykro mi 😔

Ja w nocy miałam takie skurcze jakbym miała rodzic i rano pojawił się w końcu okres...

Naprawdę nie myślałam, że tyle z nas musi przejść przez ciążę biochemiczna 😒

reklama

Przykro mi :( Jak idziesz na wizytę to moim zdaniem nie ma potrzeby robić bety, bo była malutka, ale ja bym pewnie zrobiła dla własnego spokoju

Do góry