reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Hej, poprosiłabym o wpisanie mnie na ławeczkę. To był 6 cykl starań o drugie dziecko i dzisiaj oficjalnie 12dpo test negatywny, więc odstawiam duphaston (mam niski progesteron) i czekam na @. Czuję już trochę niepokój, bo wcześniej na 3 ciąże każda w 1/2 cs (2 zakończone poronieniem). Ginekolog sugeruje stymulację owulacji i pewnie ma rację, bo coś słabo mi rosną te pęcherzyki i owulacje mam późne. Orientujecie się ile to mniej więcej może kosztować (chodzi mi o same leki/zastrzyki)?

reklama
Hej, poprosiłabym o wpisanie mnie na ławeczkę. To był 6 cykl starań o drugie dziecko i dzisiaj oficjalnie 12dpo test negatywny, więc odstawiam duphaston (mam niski progesteron) i czekam na @. Czuję już trochę niepokój, bo wcześniej na 3 ciąże każda w 1/2 cs (2 zakończone poronieniem). Ginekolog sugeruje stymulację owulacji i pewnie ma rację, bo coś słabo mi rosną te pęcherzyki i owulacje mam późne. Orientujecie się ile to mniej więcej może kosztować (chodzi mi o same leki/zastrzyki)?
Zależnie od apteki całe opakowanie latrezolu 50_60zl na 6 cykli wystarcza
Zastrzyk na pekniecie od 160 do nawet 250 zalezanie od apteki .duphaston koszt 15zl miesięcznie

Opakowanie letrozole (Aromek, Lametta itp) to jakieś 50-70zł, jak się bierze standardowo 3-7dc to starcza na 6 cykli. Ovitrelle na pęknięcie to ok. 180-245zł (jedna dawka), zależy od apteki i tego, z jakiej hurtowni przyszło.

A czego się uczysz?
Aktualnie zagadnień z przedmiotu, który zajmuje się ofiarami wszelkiego rodzaju przestępstw i nadużyć władzy.
Mój kierunek jest na tyle rzadki i nietypowy, że nie chcę pisać wprost, bo łącząc to z kilkoma innymi faktami, które już tu podałam, łatwo mnie można po tym rozszyfrować 😅

reklama
Do góry