Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!jejku cudowniegratuluję!
też chcę takie![]()
Ale zauważ, że moja byla wczoraj ciemniejsza ciut, a pink miał jaka czulosc?U mnie dzisiaj rano na pinku było białowięc ta wczorajsza to tak jak myślałam kreska testowa...oddałam krew do badania ale już na nic nie liczę..według mnie dziś 10dpo
Dzisiaj 23 DCA który dzień cyklu dzisiaj?
O żesz
Idziesz dziś na betę ?Ale zauważ, że moja byla wczoraj ciemniejsza ciut, a pink miał jaka czulosc?
Tak, wykupiłam wczoraj i dziś przed pracą zajdęIdziesz dziś na betę ?
Ten najczulszy.ale był jakiś dziwny ten test,na początku nawet kreska kontrolna nie chciała sie pokazać a potem miałam wrażenie jakby cały czas była pozioma czerwona kreska od barwnika.no nic zobaczę jakie będą wyniki ale raczej nastawiam się na to że progesteron spadł a w sobotę odstawie leki..Ale zauważ, że moja byla wczoraj ciemniejsza ciut, a pink miał jaka czulosc?