reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Dlatego nie ufam miejscowemu u którego byłam, od razu napisałam do dr Janowca i poprosiłam o termin na cito, jadę właśnie, trasa ponad 180km, 2,5h drogi, ale tylko jego diagnozie ufam. Myślę, że ten z Rzeszowa wróżył z fusów, może będzie pm, może nie, endo za cienkie na ciążę, no wie pani obserwować badać hcg, a jakby jednak było ok to na wszelki brać luteine 🙄 tak się zestresowałam, że może tym stresem sobie zaszkodziłam.
Ale powiem Wam, że muszę u siebie znaleźć przyzwoitego lekarza, bo po pierwsze nie zawsze uda się umówić na kontrolę do barskiej clinic, po drugie mam kawal drogi... zapytam dzisiaj doktora co robić jeśli uda mi się zajść ponownie czy kogoś zaufanego tu zna... a taka miałam nadzieję po leczeniu i histeroskopii, że zaskoczę... ale będę walczyć. W pon Beta spadła do 46, dziś powinna być już bardzo niska, ale nie plamie, nic nie czuje w zasadzie.

Sorki za mój długi post 🫣 to forum jest moją ostoją ostatnio.

Pisz, pisz od tego tu jesteśmy.
Z tym lekarzem to często nie jest taka prosta sprawa bo ja np. miałam super lekarkę w ciąży, ale nie znałam jej mając CP więc nie wiem czy by ogarnęła temat. Więc no ... ktoś może super ciąże prowadzić, czy nawet super pomóc w zajściu w ciąże, ale niekoniecznie radzić sobie w innych tematach.

Myślę, że miałaś tak malutką już te betę, że okres powinien przyjść na dniach i to nie będzie pozamaciczna

Gratuluję ciąż
Ja zastrzyk w piątek 14 dzien cyklu .
Ostatni sex w niedzielę bo mąż się pochorował. W poniedziałek byłam pękły wszystkie 3 .biorę duphaston a cycki mnie bolą od niego chyba bo nigdy tsk nie miałam.
Teraz czekamy

Gratuluję ciąż
Ja zastrzyk w piątek 14 dzien cyklu .
Ostatni sex w niedzielę bo mąż się pochorował. W poniedziałek byłam pękły wszystkie 3 .biorę duphaston a cycki mnie bolą od niego chyba bo nigdy tsk nie miałam.
Teraz czekamy

Kiedy planujesz testować?

Matko, bosko Ty masz szansę nawet na trojaczki :D ale się jaram

reklama
Do góry