reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Hej, zapisałam. Jesteś pierwszy raz na kreskach? 😊
Tak pierwszy i akurat wpadl mi w oko wasz temat 😍 Mam na pokładzie 2 letniego synka.❤️ Nie staramy się z partnerem o dzidziusia, ale też się nie zabezpieczamy ( co ma być to będzie) moje cykle są ostatnio strasznie rozwalone i nie wiem kiedy była owulacja. Jedyne co mnie przekonalo do tego, że coś może być na rzeczy to to, że kilka dni temu na wkładce miałam jasnorozowa plamę I przy podcieraniu na papierze tez . Żadnych innych objawów. Dodam że jak byłam w ciąży z synem to miałam dokładnie to samo. Jednodniowe jasnorozowe plamienie. Oczywiście bardzo bym się ucieszyła gdyby na teście były 2 kreseczki ❤️

Ostatnia edycja:
Cześć , jestem mamą 15 miesięcznej córeczki i razem z mężem podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. Decyzja podjęta kilka dni temu więc za bardzo nie przyglądałam się moim ostatnim cyklom , ale 23.01 miałam pierwszy dzień miesiączki. Cykle mam zazwyczaj 27-28 dni , więc podejrzewam że 06.02 będzie owulacja . Jednak jest mały problem , akurat cały następny tydzień jestem na wyjeździe służbowym aż 500 km od męża 🙁🙁 ale planuje 05.02 wrócić do domku , przytulanko i powrót nocą do pracy 😂 szalony pomysł , ale już tak bardzo nastawiłam się na drugie bobasa , że chcę zacząć starania już w tym miesiącu 😆 zatem możesz mnie wpisać na testowanie na 16 lutego 😀

Dziewczyny w końcu i ja do Was dołączam 🥰

Witam Was wszystkie ciepło 🩷

Mam 38 lat i staramy się z Partenerem o nasze i moje pierwsze dziecko. Partner już ma mocno dorosłego syna i 56 lat 😉 wierzymy że mimo naszych mocno dojrzałych lat uda się 💫

Same starania rozpoczęliśmy od października ale niestety z marnymi skutkami z racji tego że Partner pracuje za granicą i totalnie nie trafialiśmy w owulację...

Wspomagam się testami owulacyjnymi póki co ale nie wykluczam monitoringu. AMH we wrześniu 2,49.
Myślałam że i w lutym nic z tego nie będzie z racji Jego pracy ale nieoczekiwanie właśnie wrócił do kraju także działamy 🤞😍

Poproszę o zapisanie mnie na testowanie na 19 lutego 🥰

reklama
Dziewczyny w końcu i ja do Was dołączam 🥰

Witam Was wszystkie ciepło 🩷

Mam 38 lat i staramy się z Partenerem o nasze i moje pierwsze dziecko. Partner już ma mocno dorosłego syna i 56 lat 😉 wierzymy że mimo naszych mocno dojrzałych lat uda się 💫

Same starania rozpoczęliśmy od października ale niestety z marnymi skutkami z racji tego że Partner pracuje za granicą i totalnie nie trafialiśmy w owulację...

Wspomagam się testami owulacyjnymi póki co ale nie wykluczam monitoringu. AMH we wrześniu 2,49.
Myślałam że i w lutym nic z tego nie będzie z racji Jego pracy ale nieoczekiwanie właśnie wrócił do kraju także działamy 🤞😍

Poproszę o zapisanie mnie na testowanie na 19 lutego 🥰
Witaj, ja mam w tym roku 40 a mąż 47, mamy już dzieci, ale chcemy jeszcze maluszka jednego i koniec produkcji 😁

Do góry