niezapominajka876
Fanka BB :)
A możesz wpisać ;p zawsze mogę się z testowania wypisać, a jak będę wpisana to jest jakaś motywacja do działaniato co wpisujemy na 31.12 czy narazie zostajesz na ławeczce ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz wpisać ;p zawsze mogę się z testowania wypisać, a jak będę wpisana to jest jakaś motywacja do działaniato co wpisujemy na 31.12 czy narazie zostajesz na ławeczce ?![]()
ja bym chciała znać nazwę grupyTak naprawdę żadne leki nie są w 100% bezpieczne, trzeba patrzeć na zyski i stratyja biorę od kilku lat Ketrel i raczej nie zamierzam rezygnować w ciąży, ale mam świadomość, że pomimo niewielu badań w których wybrzmiewa że to bezpieczny lek, to jakiś wpływ na dziecko może mieć. Na fb jest grupa dla mam i przyszłych mam mierzących się z zaburzeniami psychicznymi, mogę ci podać nazwę jeśli chcesz
Tam dziewczyny biorą leki i dzielą się swoimi spostrzeżeniami.
gratulacje kochanaDo mnie zaczyna docierać, że to się dzieje i że jest nadzieja. Przyrosty dalej ok a test dzisiaj wygląda tak jak w załączniku…
3.12 - beta 6.25, progesteron 16.2
4.12 - beta 18.8, progesteron 22.1
5.12 - beta 28.5, progesteron 21.5
6.12 - beta 59.2, progesteron 27.2
7.12 - beta 110, progesteron 20.7
9.12 - beta 441, progesteron 20.4
Razem przez 9 msc i macierzyństwo - grupa dla kobiet z nerwicą i depresją.ja bym chciała znać nazwę grupy![]()
mówiła, że to najlepszy lek i bezpieczny a oczywiście uczytalam w ulotce wszytko… i boję sięJa brałam Asertin i Asentrę, ale w sumie szybko przeszłam na trittico, bo zależało mi na spaniu a nie na działaniu przeciwedpresyjnym. Ale skutków ubocznych nie zauważyłam żadnych.
@Leniuszek_94 a jak sprawa u ciebie ? Byłaś na dzisiaj wpisana na testowanie![]()
zapisałamA możesz wpisać ;p zawsze mogę się z testowania wypisać, a jak będę wpisana to jest jakaś motywacja do działania![]()
przykro mi , oby nowy rok był lepszy dla wasNiestety @. Dobrze, że to taki okres przed świąteczny to jakoś to łatwiej przyjąć do siebie. Może styczeń będzie dla mnie bardziej przychylny
PięknieDziewczyny, ja już po, 15 komórek pobranych - teraz czekamy.... jutro pewnie pierwszy telefon![]()