reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Tak naprawdę żadne leki nie są w 100% bezpieczne, trzeba patrzeć na zyski i straty :) ja biorę od kilku lat Ketrel i raczej nie zamierzam rezygnować w ciąży, ale mam świadomość, że pomimo niewielu badań w których wybrzmiewa że to bezpieczny lek, to jakiś wpływ na dziecko może mieć. Na fb jest grupa dla mam i przyszłych mam mierzących się z zaburzeniami psychicznymi, mogę ci podać nazwę jeśli chcesz 😄 Tam dziewczyny biorą leki i dzielą się swoimi spostrzeżeniami.
ja bym chciała znać nazwę grupy :D

Do mnie zaczyna docierać, że to się dzieje i że jest nadzieja 🥹. Przyrosty dalej ok a test dzisiaj wygląda tak jak w załączniku…

3.12 - beta 6.25, progesteron 16.2
4.12 - beta 18.8, progesteron 22.1
5.12 - beta 28.5, progesteron 21.5
6.12 - beta 59.2, progesteron 27.2
7.12 - beta 110, progesteron 20.7
9.12 - beta 441, progesteron 20.4
gratulacje kochana ❤️ rośnijcie zdrowo 🫶

Ja brałam Asertin i Asentrę, ale w sumie szybko przeszłam na trittico, bo zależało mi na spaniu a nie na działaniu przeciwedpresyjnym. Ale skutków ubocznych nie zauważyłam żadnych.
mówiła, że to najlepszy lek i bezpieczny a oczywiście uczytalam w ulotce wszytko… i boję się

reklama
Do góry