StaraStaraczka
Fanka BB :)
Nie nie. Jeszcze nie terazA ja myślę jak @morticia_adamsJesteś aktywna, piszesz regularnie, poznałaś już trochę forum, to będą Twoje… 3 kreski? Dasz radę!
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie. Jeszcze nie terazA ja myślę jak @morticia_adamsJesteś aktywna, piszesz regularnie, poznałaś już trochę forum, to będą Twoje… 3 kreski? Dasz radę!
![]()
Chętnych widzę ani widu ani słychuNiestety nie dam rady. Ale coś mi się zdaje, że Ty spokojnie byś sobie poradziła![]()
trzymam za Ciebie mocno kciukiZaraz powstanie nowy wrześniowy wątek, więc napiszę co u mnie. Miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dwa różne testy wczoraj popołudniu. Wyszły dwie baaardzo blade kreski. Dzisiaj dla odmiany powtórzyłam test z porannego moczu i kreska również jest blada, choć odrobinę mocniejsza niż wczoraj. Poleciałam dzisiaj na betę, otrzymałam wynik 11,40. Miałam dzisiaj lekkie plamienie i już panikuję że może to być ciąża biochemicznaDzisiaj jestem 10dpo (owulacja potwierdzona u lekarza). Jeżeli okres nie rozkręci się przez weekend, to w poniedziałek powtórzę betę. Chociaż w tej chwili nie mam już dobrego przeczucia
![]()
Prowadziłaś już kreski w zeszłym roku i to wzorowo, to co masz nie podołać?wrzeniowe kreski, zapisujcie się kochane, a ja postarm się podołać temu wyzawaniu
nie wiem co u Was ale chętnie się doiwiem, jak już nastanie wrzesień, kilka słów o mnie, staram się prawie 3 lata o ciąże, wygląda na to , że jesteśmy niepłodni, wrzystkie zachowawcze metody leczenia spaliły i w przyszlym miesiącuu planujemy z ivf
czekamy na wasze doswiadczenia![]()
Nie przpominajProwadziłaś już kreski w zeszłym roku i to wzorowo, to co masz nie podołać?![]()
A gdzie test? Komisja cieni czekaZaraz powstanie nowy wrześniowy wątek, więc napiszę co u mnie. Miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dwa różne testy wczoraj popołudniu. Wyszły dwie baaardzo blade kreski. Dzisiaj dla odmiany powtórzyłam test z porannego moczu i kreska również jest blada, choć odrobinę mocniejsza niż wczoraj. Poleciałam dzisiaj na betę, otrzymałam wynik 11,40. Miałam dzisiaj lekkie plamienie i już panikuję że może to być ciąża biochemicznaDzisiaj jestem 10dpo (owulacja potwierdzona u lekarza). Jeżeli okres nie rozkręci się przez weekend, to w poniedziałek powtórzę betę. Chociaż w tej chwili nie mam już dobrego przeczucia
![]()