reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Blacksilk trzymam kciuki za Was &&&&&& będzie dobrze!!

U nas też mała na piersi nie przybierala prawie wcale a teraz dokarmiamy mm i nie wiem ile ale widać że trochę się zaokraglila. U nas położna nie waży, mamy pomiar aż na wizycie kontrolnej i pediatry za tydzień...

Witam na nowym forum. Jestem mamą rozbieganego :D trzylatka, który we wrześniu przestąpi próg przedszkola :cry: . Szczerze mówiąc nie potrafię sobie wyobrazić tego "rozstania". A może jest tu jakaś mama która ma TO już za sobą? Czy zaglądają tu mamusie 3 - latków?
Pozdrawiam
Mela[/QUOTE
:-)

Witam na nowym forum. Jestem mamą rozbieganego :D trzylatka, który we wrześniu przestąpi próg przedszkola :cry: . Szczerze mówiąc nie potrafię sobie wyobrazić tego "rozstania". A może jest tu jakaś mama która ma TO już za sobą? Czy zaglądają tu mamusie 3 - latków?
Pozdrawiam
Mela[/QUOTE
:-)

Zaś coś źle zrobiłam. Kopiuje nie to co trzeba. Plizz ignorujcie to ;-)

no bo ta pani doktor od siedmiu boleści stwierdziła że średnio mała przybrała więcej do tej baby nie pójdę zero zainteresowania i mina w stylu po co jej dupe zawracam.............

nie wiem od czego to zależy ale raz niunia śpi po piersi 2/3 godziny a nie raz po pól godzinki krzyczy pewnie nie nadążam z produkcją wtedy ją trochę dokarmiam mm ale zaniepokoiło mnie że od dwóch dni po mm zaczęła mi ulewać dziś to normalnie myślałam ze wszystko zwróciła co zjadła o co chodzi ????????????????? mleko zaczęło jej nie odpowiadać do tej pory było ok :eek:

u nas dziś jeszcze bez upału w cieniu to normalnie mi zimno także czekam ze spacerem do jutra ;-)

Madziula to normalne, że czasem śpi po piersi 3 godziny, a czasem szybko się budzi, na prawdę to nie kwestia ilości mleczka. Mój dziś nie zasnął na dłużej między 8 i 12, a teraz już ponad 3 godziny chrapie.

U nas jest to samo. Malutka dziś skończyła miesiąc i przez dzien potrafi nie spać w sumie jakieś 4h. W nocy ładnie spi budzi się tylko na jedzenie. Udało nam się i jesteśmy na samej piersi. Dziś ja ważyłam i przytyła 600g od urodzenia :)

reklama
Do góry