reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Żłobki i przedszkola:)

Info / dla dzieci chodzących do przedszkoli w 100lycy / z przedszkola Goni - w związku z podniesieniem płacy minimalnej od 1 marca za godzinę będzie pobierana opłata 3 zł ( do tej pory 2,81 ).:wściekła/y:

reklama
Gawit Martynka wyglada przepięknie.Nie dziwię się ze ja fotografowali...toż królewny itp śa już oklepane i zero inwencji rodziców a tu nagle TAKAAA ŁOWICZANKA i gały z orbit wyszły wszystkim BRAWO!!!!!

ANa może chcesz się zamienic ze mna miejscami :-Dja chetnie zaplace te 3 zł a na miesiac ile Ci wynosi ??

Igi sie bawi w listonosza,nosi w torebce moje szpargały i jajka 2 z lodówki w pudełku :D taka paczka na niby..ma pomysły...mam nadzieje ze nie stłuką sie w tej torebce:-D

Gawit - super, że Martyna furorę zrobiła.;-)
Cleo - zamienię się pod warunkiem , że dziećmi się zamienimy:-D:-D:-D A na serio za dwa przedszkola mamy niby 75% zniżki ale od godzin po 13, z zajęciami dodatkowymi ( obie akompaniament obowiązkowy i taniec, Hanka z "wypasu" ma balet ) , gdy obie chodzą wychodzi nam ponad 800.:zawstydzona/y:

to i tak tanio w przeliczeniu na 1 osobę:-p
ja pierdziele ksiądz chodzi po kolędzie:dry:a że go nie lubię zresztą to nie moja parafia to nie wpuszczam...

kupiłam sobie pączka i kawałek ciasta "cycki murzynki" Igi zjadl pączka a mnie zemdliło na maksa od ciasta...

u nas cennik po staremu tzn 2 zł za godzinę.

GAWIT ślicznie Martynka wyglądała więc nie dziwie sie że robiła furorę.:tak:

ANAWKA no faktycznie to troche płacicie za to przedszkole:happy2:

u nas jest 2,88. W zeszłym roku była podwyżka na 3,50 ale rodzice się zebrali i wywalczyli u Burmistrza powrot do starej stawki i jeszcze naliczanie minutowe, bo tak to było za rozpoczęta godzinę

reklama
Matko a ja nie wiem ile my płacimy....aż mi głupio!

Ze dwa razy płaciłam za przedszkole, mąż też ale on tez nie wiem ile godzina nam wychodzi, a ciekawa jestem, jak się mają rzeczy u nas w porównaniu z innymi miastami. Pomijając fakt, ze Oli nie chodzi to ja naprawdę nie wiem ile płaciliśmy, no i teraz też płacimy mimo, że nie chodzi ale potem nam zwracają.

Do góry