reklama
DZIUNKA Pani wczoraj mi powiedziała, że jak Jaśko wszedł to uderzył w płacz i mówi do niej "mama mnie tutaj przywiozła, bo idzie do pracy, a Ty Pani Iwonka musiś mnie teraz przytulić", marudzi ł jeszcze troszkę przy obiedzie, a późńiej już było ok. Pytał się o mnie, ale Pani mu mówiła,że mama niedługo przyjedzie, bo jeszcze musi być troszkę w pracy. Najgorsze dla mnie są te poranki, kiedy jest taki smutny.
Wczoraj już więcej opowiadał po powrocie, np., że Gabrysia nie chce się z nim bawić tylkoz tą swoją psijaciółka Amelką i one są łabuzkami. Bawi się z nim Ola i jak stwierdził "chyba troche go kocha" ;-)
Dziś dziadki mają go odwieźć rano stwierdził sam z siebie, że obiecuje, że pojedzie z dziadzią do przedszkola. ale czy to tylko takie gadanie to się okaże.
Wczoraj już więcej opowiadał po powrocie, np., że Gabrysia nie chce się z nim bawić tylkoz tą swoją psijaciółka Amelką i one są łabuzkami. Bawi się z nim Ola i jak stwierdził "chyba troche go kocha" ;-)
Dziś dziadki mają go odwieźć rano stwierdził sam z siebie, że obiecuje, że pojedzie z dziadzią do przedszkola. ale czy to tylko takie gadanie to się okaże.
tak a pro po 6-cio latków w szkołach :-("Rzeczpospolita": Sześciolatki, czyli klęska - Fakty w INTERIA.PL
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dołożyłam sie dziś paroma złotymi do produkcji spotu , który ma uświadomić społeczeństwu "jak dobrze" przygotowane są szkoły do nowej reformy. Z naszych pieniędzy rząd wydał już 2 mln.zł. na swoją propagandę. Do tej pory głosowałam na PO , ale jeśli nie uda się uchronić przed rządami pani minister naszych dzieci to chyba zagłosuje na Palikota. Wszyscy będziemy sobie wtedy palic trawkę i o ile swiat będzie piękniejszy
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziunka a masz pewnosć , ze tak będzie? to Wasza ostateczna szkoła?
wczoraj jeszcze rozmawiałam z paniami w przedszkolu i wszystkie chętnie mi podpiszą petycję. Chciałam jeszcze postawić stolik w przedszkolu żeby chętni rodzice mogli się podpisać. Muszę mieć zgodę pani dyrektor i nie wiem , czy ona może takową wydać jako podwładna pani Minister. Napisałam do niej email
wczoraj jeszcze rozmawiałam z paniami w przedszkolu i wszystkie chętnie mi podpiszą petycję. Chciałam jeszcze postawić stolik w przedszkolu żeby chętni rodzice mogli się podpisać. Muszę mieć zgodę pani dyrektor i nie wiem , czy ona może takową wydać jako podwładna pani Minister. Napisałam do niej email
Jeżeli nas wywieje gdzies daleko to tylko poza granice kraju, ew. jeśli zburzą szkołę to Asia tam nie pójdzie ;-)
Dziewczyny a nie próbowałyście się rozejrzeć? Nie można wrzucać wszystkich szkół do jednego wora że są nieprzygotowane na maluchy.
Dziewczyny a nie próbowałyście się rozejrzeć? Nie można wrzucać wszystkich szkół do jednego wora że są nieprzygotowane na maluchy.
reklama
wczoraj Martysia miała w przedszkolu bal przebierańców. ponoc w tym swoim stroju łowickim zrobiła furorę. jeszcze dziś mnie pani z innej grupy zaczepiła i nie mogła się nachwalić! eh normalnie miło słyszeć dobre rzeczy o swoim dziecku i w ogóle podobno poprawiło sie jej zachowanie więc rozmowy skutkują
niestety nie mam zdjęć, bo to był bal bez rodziców. jakaś pani robiła to może wstawią na stronę przedszkola. ponoć Martynka była najbardziej obfotografowana ogólnie panie w szoku, że ten strój to ręczna robota moja babcia sama szyła, haftowała jeszcze dla mnie jak byłam w wieku Martynki i ja o tą sukieneczkę bardzo dbałam! odkąd pamiętam mówiłam, że będzie dla mojej córeczki no i się doczekałam Babcia tylko musiała go odswieżyć, ale przez 30 lat to i tak się super uchował :-) tu mam zdjęcie Martynki w tej sukience z października (przymierzałam jej, żeby zobaczyć czy pasuje na nią)
niestety nie mam zdjęć, bo to był bal bez rodziców. jakaś pani robiła to może wstawią na stronę przedszkola. ponoć Martynka była najbardziej obfotografowana ogólnie panie w szoku, że ten strój to ręczna robota moja babcia sama szyła, haftowała jeszcze dla mnie jak byłam w wieku Martynki i ja o tą sukieneczkę bardzo dbałam! odkąd pamiętam mówiłam, że będzie dla mojej córeczki no i się doczekałam Babcia tylko musiała go odswieżyć, ale przez 30 lat to i tak się super uchował :-) tu mam zdjęcie Martynki w tej sukience z października (przymierzałam jej, żeby zobaczyć czy pasuje na nią)