reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki i przedszkola:)

Info / dla dzieci chodzących do przedszkoli w 100lycy / z przedszkola Goni - w związku z podniesieniem płacy minimalnej od 1 marca za godzinę będzie pobierana opłata 3 zł ( do tej pory 2,81 ).:wściekła/y:

reklama
Gawit Martynka wyglada przepięknie.Nie dziwię się ze ja fotografowali...toż królewny itp śa już oklepane i zero inwencji rodziców a tu nagle TAKAAA ŁOWICZANKA i gały z orbit wyszły wszystkim BRAWO!!!!!

ANa może chcesz się zamienic ze mna miejscami :-Dja chetnie zaplace te 3 zł a na miesiac ile Ci wynosi ??

Igi sie bawi w listonosza,nosi w torebce moje szpargały i jajka 2 z lodówki w pudełku :D taka paczka na niby..ma pomysły...mam nadzieje ze nie stłuką sie w tej torebce:-D

Gawit - super, że Martyna furorę zrobiła.;-)
Cleo - zamienię się pod warunkiem , że dziećmi się zamienimy:-D:-D:-D A na serio za dwa przedszkola mamy niby 75% zniżki ale od godzin po 13, z zajęciami dodatkowymi ( obie akompaniament obowiązkowy i taniec, Hanka z "wypasu" ma balet ) , gdy obie chodzą wychodzi nam ponad 800.:zawstydzona/y:

to i tak tanio w przeliczeniu na 1 osobę:-p
ja pierdziele ksiądz chodzi po kolędzie:dry:a że go nie lubię zresztą to nie moja parafia to nie wpuszczam...

kupiłam sobie pączka i kawałek ciasta "cycki murzynki" Igi zjadl pączka a mnie zemdliło na maksa od ciasta...

u nas cennik po staremu tzn 2 zł za godzinę.

GAWIT ślicznie Martynka wyglądała więc nie dziwie sie że robiła furorę.:tak:

ANAWKA no faktycznie to troche płacicie za to przedszkole:happy2:

u nas jest 2,88. W zeszłym roku była podwyżka na 3,50 ale rodzice się zebrali i wywalczyli u Burmistrza powrot do starej stawki i jeszcze naliczanie minutowe, bo tak to było za rozpoczęta godzinę

reklama
Matko a ja nie wiem ile my płacimy....aż mi głupio!

Ze dwa razy płaciłam za przedszkole, mąż też ale on tez nie wiem ile godzina nam wychodzi, a ciekawa jestem, jak się mają rzeczy u nas w porównaniu z innymi miastami. Pomijając fakt, ze Oli nie chodzi to ja naprawdę nie wiem ile płaciliśmy, no i teraz też płacimy mimo, że nie chodzi ale potem nam zwracają.

Do góry