reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki i przedszkola:)

Mam pytanie dziewczyny mające dzieciaki w przedszkolach państwowych - jak to jest z opłatami za wakacje? Czy się płaci tylko jak dziecko chodzi a jak nie chodzi - czy w ogóle się nie płaci za lipiec i sierpnień?

reklama
Mam pytanie dziewczyny mające dzieciaki w przedszkolach państwowych - jak to jest z opłatami za wakacje? Czy się płaci tylko jak dziecko chodzi a jak nie chodzi - czy w ogóle się nie płaci za lipiec i sierpnień?

u nas jak masz dziecko zapisne na wakacje to płacisz normalnie jak za cały miesiąc

Aza świetny pomysł z tymi przedszkolami:-)mam nadzieje ze Konradek sie dostanie :-)

ja miałąm możliwość odpuszczenia w wakacje bo chodzi mniej dzieci i czynne do 16 ale nie przerywamy i chodzi dalej.opłaty takie same...ale bedzie zahartowany do wrzesnia wtedy grupa bedzie na full bo 25 osób:-D

Cleo - moje przedszkole czynne w zasadzie od 16 sierpnia, ja cały sierpień planuję urlop, więc odpuściłam,,,, Gonia mogłaby chodzić, ale ona "chce do psiedskola nie do zlobka":-D

to sie wybyczysz w sierpniu fiu fiu a gdzies jedziecie ?? jakie plany ja chce od 6 tydzien ale mam tak juz zryty łep ze powiem ze chce 2 tygodnie ...macie jakies info nt pogody sierpniowej?????moze lecmy na inny watek wakacyjny co??:-D

reklama
Do góry