reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki i przedszkola:)

reklama
Etna a ile będzie Cie kosztować te 2 dni w tygodniu?;-)

maxweel a miejsce dla Martusi w żłobku już jest;-)?

Za jeden dzień 20zł, ale to tak w ramach wyjątku bo to przedszkole nie praktykuje "takiego" chodzenia do przedszkola.

Dziunka jak go oddawałam to byłam twarda, teraz jakoś mi się tak go szkoda robi na samą myśl:zawstydzona/y:

Miłek dziś po 2 dniu w przedszkolu. Zero płaczu, od razu zaczął integrować się z grupą, najbardziej mu się podobała lekcja angielskiego - tam prowadzący pan m.in. grał na gitarze, już pierwszego dnia zaliczył godzinną drzemkę i podobno chrapał najgłośniej;-) a mama tak się bała:-D
A dodam jeszcze że fajnie się złożyło bo pierwszego dnia była z nim moja bratówka, niedawno miała tam staż i wprowadziła we wszystko młodego. Drugiego dnia jej nie było a Miłek i tak dał sobie świetnie radę:tak:

etna bardzo ładny ale mój by tego nie ogarnął (mówie o Kubie) a jakby miał wstac do wc to b sobie zeby wybił :-)

Dziunka jak tam Pani Gwiazda?

Cleo A dlaczego nie postarasz się o dotację do mieszkania z Urzędu Miasta? A rodzinne z mopsu bierzesz? Tam też można się starać o taką dopłatę, może nawet do przedszkola.

Kilolek a spokój :-) nie wiem czy coś się nie wydarzyło bo teraz widać że pani się stara. No i okazało się że ma też Asia na imię;-)

Cleo - powiem tak, że niektóre osoby składały podanie do przedszkola pierwszego wyboru , ale wcześniej dzwoniły i dowiadywały się ile jest zgłoszeń... , my mieliśmy tylko to że pracujemy... u Goni dojdzie, że składamy do przedszkola , do którego chodzi Hanka.

reklama
DZiunka do MOPSU nie mam co iść bo za wysokie zarobki mamy wg nich:sorry:bo kryterium jest 1504 zl na 3 osoby no to przekraczamy..śmiech na sali te kryterium...podatki odprowadzane są do miejsocosci gdzie jestesmy zameldowani,dziecko inny też meldunek..wszystko do dupy...jak tu żyć:-(

Do góry