reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
czy któraś z Was ma przedłużone rzęsy? Ja się zastanawiam, mam takie kikuty,że muszę je malować z 15 minut by wyglądały :baffled:

Proszę o opinie

Ja miałam,ogolnie wygladały jak naturalne tylko dłuższe i gęstsze, mam kosmetyczke która naprawdę to swietnie zrobiła. Długo mi sie trzymały bo 2 miesiące.Miałam robione tą metodą 1:1.
Wszystko super, ale nie polecam :-D Rzęsy się niszczą, a w ogole jest to mega niewygodne, sztywne, mycie głowy jest katorgą.

Ja miałam,ogolnie wygladały jak naturalne tylko dłuższe i gęstsze, mam kosmetyczke która naprawdę to swietnie zrobiła. Długo mi sie trzymały bo 2 miesiące.Miałam robione tą metodą 1:1.
Wszystko super, ale nie polecam :-D Rzęsy się niszczą, a w ogole jest to mega niewygodne, sztywne, mycie głowy jest katorgą.

pozostajesz na starych śmieciach więc ;-)

ja kiedyś używałam architect loreala -kupowałam na placu targowym na znanym mi stoisku za pół ceny, potem przerzuciłam się na loreala double też kupowałam na placu a potem miałam problemy finansowe i zaczełam kupować w rossmanie najtańszy tusz miss sporty long xxl za ok 12zł i jestem z niego jak z tamtych zadowolona powiem Wam babeczki;-)a cena duuużo nizsza:-)

oj kochane ja uzywam od bardzo dlugiego czasu ten:

Colossal

i jestem megaaaa zadowolona, na chwlke zamienialm go na Loreal Volume Million Lashes,ale Maybelline jest zdecydowanie bardziej trwaly i dluzej mozna go uzywac...

tutaj kosztuje on 6 $...a Loreal 10$...

Pyciolku ja tez mam marne rzesy. Smieje sie zawsze, ze Bozia dala mi bujne owlosienie, mega geste wlosy, brwi, a rzes poskapila:sorry: Ale coz nie mozna miec wszystkiego. Ale chyba nie zrobilabym sobie sztucznych rzes. Tuszow probowalam juz mnostwo. Aktualnie mam Loreal Telescopic, kupiony na allegro i poza tym, ze sie juz konczy nie zauwazylam roznicy miedzy tym a kupionym w sklepie:tak:

Agaciu a ile kosztuje takie jednorazowe przedluzenie?

Asiulka około 120 zł

hophop

chciałam Wam tylko napisać i polecić fajny peeling z ziai pro. dla mnie bomba, nie drogie a dobre. Poleciła to mojej siostrze jej kozmetyczka znajomo,mówiła,że ona te kosmetyki używa u siebie w salonie. a płaci się u niej tyle,że kupujac na allegro starczy na ho ho ho... ja mam takie cosik :
ZIAJA PRO PEELING BARDZO MOCNY 270ml większe opak! (2683588687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze
ZIAJA PRO MIKRODERMABRAZJA w super cenie! (2690306911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dopiero teraz przeczytałam to :szok:

No ja mam ta maskę, super jest.
Ale polecam również
LOREAL PURE ZONE CHRONO Tonik (2666638852) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wczesniej miałam ten

LOREAL PURE ZONE Tonik przeciw zaskórnikom (2669038905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry