reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
A propos solarium - przeczytałam kiedyś bardzo mądry tekst - Chodząc na solarium nie zadawaj sobie pytania "czy" ale "kiedy" zachoruję na raka.

Mój tata miał czerniaka, najpierw oka a po 6 latach zaatakował wątrobe i mózg. Czerniaka miał od opalania bez filtrów - odkąd pamiętam opalał się od chwili kiedy tylko wychodziło na wiosne słońce. Zawsze był opalony, spalony jak mulat. Po paru latach zaczęły się dziwne czerwone krostki. Coraz więcej i więcej. Lekarz go ostrzegał, że jak już musi niech smaruje się kremem z filtrem. Ale mój tata wiedział lepiej :-(

Ja mam fioła na tym punkcie - cały rok smaruje Jaśka kremami z filtrem na wiosne i jesien słabszymi, na zimę i lato mocniejszym. Kupiłam mu bardzo wcześnie okulary przeciwsłoneczne. Męza tez katuje jak jesteśmy na nartach żeby sobie buźkę wysmarował. Solarium nie używam - ostatni raz byłam przed studniówką i każdemu komu tylko mogę szczerze odradzam. Nie bez powodu w kilku europejskich krajach opalanie na solarium jest dozwolone od 18lat - sam decydujesz o swoim zdrowiu, znając wszelkie możliwe konsekwencje. A jak argument o zdrowiu i życiu to za mało - solarium bardzo niekorzystnie wpływa na stan skóry, szybciej się wysusza i starzeje.
Się rozpisałam :-)

A jak uzywasz tego serum z biodermy to na to krem z filtrami ?

Agaciu to serum stosuję na noc wiec nie ma potrzeby nakładać pod niego wtedy filtra , ale już rano pod krem dzienny to robię ( taki specjalny do cery tłustej) i jeszcze dodatkowo w ciagu dnia mam kompakt w pudrze z filtrem do poprawy.

A propos solarium - przeczytałam kiedyś bardzo mądry tekst - Chodząc na solarium nie zadawaj sobie pytania "czy" ale "kiedy" zachoruję na raka.

Mój tata miał czerniaka, najpierw oka a po 6 latach zaatakował wątrobe i mózg. Czerniaka miał od opalania bez filtrów - odkąd pamiętam opalał się od chwili kiedy tylko wychodziło na wiosne słońce. Zawsze był opalony, spalony jak mulat. Po paru latach zaczęły się dziwne czerwone krostki. Coraz więcej i więcej. Lekarz go ostrzegał, że jak już musi niech smaruje się kremem z filtrem. Ale mój tata wiedział lepiej :-(

Ja mam fioła na tym punkcie - cały rok smaruje Jaśka kremami z filtrem na wiosne i jesien słabszymi, na zimę i lato mocniejszym. Kupiłam mu bardzo wcześnie okulary przeciwsłoneczne. Męza tez katuje jak jesteśmy na nartach żeby sobie buźkę wysmarował. Solarium nie używam - ostatni raz byłam przed studniówką i każdemu komu tylko mogę szczerze odradzam. Nie bez powodu w kilku europejskich krajach opalanie na solarium jest dozwolone od 18lat - sam decydujesz o swoim zdrowiu, znając wszelkie możliwe konsekwencje. A jak argument o zdrowiu i życiu to za mało - solarium bardzo niekorzystnie wpływa na stan skóry, szybciej się wysusza i starzeje.
Się rozpisałam :-)

Mysza rozpisałaś się ale mądrze sama niestety to też późno zrozumiałam ale lepiej później niż wcale:tak:

serum 40 ml a pore refiner 30 ml tak jak w aukcji. A cena faktycznie bardzo tania , ja dałam w promocji w aptece tez niewiele bo ok 60 zl chyba a przy regularnych cenach te kosmetyki razem sa warte ok 120 zl.

Dziewczyy od jutro zaczynam kurację kwasami czyli serum z biodermy.
Na dzień używacie kremu z filtrem, ale jakiej wysokości?

reklama
Do góry