też tak właśnie o tym myślałam, a teraz jak o tym napisałaś to się przekonałam. Będę zapisywać co dzień dokładną wagę i co zjem - przede wszystkim. Gdzieś czytałam kiedyś, że to skutkuje - jak się pisze co się zje w ciągu dnia...MOŻE WYSTARCZY TYLKO ZAPISYWAĆ;-);-)
Zapisuj, co jesz, przerazisz się, schudniesz - Kobieta - Dziennik.pl
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dziewczyny karmiące butelką zazdroszczę wam że możecie stosowac diety i tabletki jakie tylko chcecie. Ja zanim zaszłam w ciążę stosowałam Maridię i schudłam 10kg ale musiałam przerwac bo okazało się że zaciążyłam.
Ale muszę się pochwalic. Od dnia kobiet urzywam pasa Vibra ton i zauwważyłam że na brzuchu mogą złapac mniejszy fałd skóry niż kiedyś.
Ale muszę się pochwalic. Od dnia kobiet urzywam pasa Vibra ton i zauwważyłam że na brzuchu mogą złapac mniejszy fałd skóry niż kiedyś.
MSTRUGALA4
Zaangażowana w BB
kokusia31 i ten pas serio dziala? zawsze myslalam ze to pic na wode... a ile taka zabawka kosztuje????
mamusia2008
mamusia Karolinki
kokusia ja karmie i jestem na diecie i mam mleczko, wiec jest oki, i udało mi się schudnąć, 2kilo w ciągu tygodnia, a właśnie jak ten pas?Dziewczyny karmiące butelką zazdroszczę wam że możecie stosowac diety i tabletki jakie tylko chcecie. Ja zanim zaszłam w ciążę stosowałam Maridię i schudłam 10kg ale musiałam przerwac bo okazało się że zaciążyłam.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ja wybierałam na allegro i razem z przesyłką wyszło coś około 75zł i zawsze jak siadam do kompa to go zakładam.
Mamusia2008 ale ja mam słabą wolę i nigdy nie potrafiłam na żadnej diecie-no chyba że głodówka.
Mamusia2008 ale ja mam słabą wolę i nigdy nie potrafiłam na żadnej diecie-no chyba że głodówka.
mamusia2008
mamusia Karolinki
a możesz wkleić link, jak wygląda ten pas:-)Ja wybierałam na allegro i razem z przesyłką wyszło coś około 75zł i zawsze jak siadam do kompa to go zakładam.
dzięki :-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
VIBRA TONE - PAS WIBRUJĄCY NAJTANIEJ (579848470) - Aukcje internetowe Allegro
Proszę bardzo. Ja mam akurat taki ale jak wpiszesz w wyszukiwarce allegro pas wibrujący to wyskoczą Ci trzy strony przeróżnych
Proszę bardzo. Ja mam akurat taki ale jak wpiszesz w wyszukiwarce allegro pas wibrujący to wyskoczą Ci trzy strony przeróżnych
mamusia2008
mamusia Karolinki
dzięki:-)VIBRA TONE - PAS WIBRUJĄCY NAJTANIEJ (579848470) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
MSTRUGALA4
Zaangażowana w BB
to co? bierzemy sie za ten pas:-)?????? jak myslicie????