reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

niepelne brzuszki to luzik ale pelne.... tragedia.... kiedys to i po 50 robialam na raz a teraz to moze z dwa.... wstyd... no ale coz.... a ja zaczelam lykac tabletki. wiem wiem mamusia 2008 ze to nie zdrowe ale nie mam silnej woli.... gdzies mi uciela:-) a chce schudnac....

reklama
niepelne brzuszki to luzik ale pelne.... tragedia.... kiedys to i po 50 robialam na raz a teraz to moze z dwa.... wstyd... no ale coz.... a ja zaczelam lykac tabletki. wiem wiem mamusia 2008 ze to nie zdrowe ale nie mam silnej woli.... gdzies mi uciela:-) a chce schudnac....
a pomagają tobie t tabletki?

Mnie mąż kupił wczoraj Clarinol CLA ale opini nie mam zobacze , jedno pewne zadne tabletki same nie odchudza musza byc poparte racjonalnym zywieniem i ruchem

mamusia 2008 tabletki biore od trzech dni... powiem tak.... nie chce mi sie jesc... wogole... ale jem bo wiem ze musze... na slodycze nie mam wogole ochoty... a ja mam taki organizm ze jesli rezygnuje ze slodyczy i kolacji automatycznie waga leci w dol... i schudlam przez 3 dni 3 kilo...

mamusia 2008 tabletki biore od trzech dni... powiem tak.... nie chce mi sie jesc... wogole... ale jem bo wiem ze musze... na slodycze nie mam wogole ochoty... a ja mam taki organizm ze jesli rezygnuje ze slodyczy i kolacji automatycznie waga leci w dol... i schudlam przez 3 dni 3 kilo...
no to fajnie:-)

pisz szybciutko jakie to tabletki???????????????????????????
:szok::szok::-D:-D

a ty już zrezygnowałaś ze swojej diety?ile udało się schudnąć?
2 dni siedziałam w domu bo pogoda koszmarna a w niedziele miałam gosci wiec musiałam zrobic sałatke, ciasto no i w poniedziałek niestety sie na ta pozostałosc sałatki rzuciłam i podjadałam orzeszki a to góra kalorii wiec chwilowa kapitulacja była ale sie nie poddaje całkowicie bede walczyc, na razie przez tydzien tylko 3 kg mysle ze mam strasznie spowolniona przemiane materii moze ten clarinol pomorze przed ciaza przy takiej diecie waga szła expresowo w dół ale 9 godzin w pracy plus 20-30 km codziennie na rowerze i jeszcze brzuszki a teraz nic mi sie nie chce i czasu tez nie ma bez dziecka wyjsc , tylko kanapa i komp:no::crazy:

reklama
a ja nareszcie zauwazylam rezultatu :tak::tak:...juz myslalam ze nic sie nie ruszy....a tu prosze....moze nie jakos bardzo wiele ale juz widze jakies efekty....nie mam specjalnej diety,staram sie jesc normalnie ale w mniejszych ilosciach bezltuszczowo i bez slodyczy(tylko 1 kitkat dzinnie):tak::tak:nie moge tego sobie odpuscic....pozatym szybciutkie spacerki z Malym:-):-) i juz spodnie w ktore byly na mnie jeszcze lekko ciasne w zeszlym tyg tak teraz mam luuuzzzzzyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D tylko nie wiem czemu na wadze nie ma roznicy....w kazdym badz razie czuje sie naprade lepiej:-):-)i mam jeszcze wieksza mobilizacje:tak::tak:
3 mam kciuki za siebie i za Was dziewuchy;-);-)

Do góry