reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

niepelne brzuszki to luzik ale pelne.... tragedia.... kiedys to i po 50 robialam na raz a teraz to moze z dwa.... wstyd... no ale coz.... a ja zaczelam lykac tabletki. wiem wiem mamusia 2008 ze to nie zdrowe ale nie mam silnej woli.... gdzies mi uciela:-) a chce schudnac....

reklama
niepelne brzuszki to luzik ale pelne.... tragedia.... kiedys to i po 50 robialam na raz a teraz to moze z dwa.... wstyd... no ale coz.... a ja zaczelam lykac tabletki. wiem wiem mamusia 2008 ze to nie zdrowe ale nie mam silnej woli.... gdzies mi uciela:-) a chce schudnac....
a pomagają tobie t tabletki?

Mnie mąż kupił wczoraj Clarinol CLA ale opini nie mam zobacze , jedno pewne zadne tabletki same nie odchudza musza byc poparte racjonalnym zywieniem i ruchem

mamusia 2008 tabletki biore od trzech dni... powiem tak.... nie chce mi sie jesc... wogole... ale jem bo wiem ze musze... na slodycze nie mam wogole ochoty... a ja mam taki organizm ze jesli rezygnuje ze slodyczy i kolacji automatycznie waga leci w dol... i schudlam przez 3 dni 3 kilo...

mamusia 2008 tabletki biore od trzech dni... powiem tak.... nie chce mi sie jesc... wogole... ale jem bo wiem ze musze... na slodycze nie mam wogole ochoty... a ja mam taki organizm ze jesli rezygnuje ze slodyczy i kolacji automatycznie waga leci w dol... i schudlam przez 3 dni 3 kilo...
no to fajnie:-)

pisz szybciutko jakie to tabletki???????????????????????????
:szok::szok::-D:-D

a ty już zrezygnowałaś ze swojej diety?ile udało się schudnąć?
2 dni siedziałam w domu bo pogoda koszmarna a w niedziele miałam gosci wiec musiałam zrobic sałatke, ciasto no i w poniedziałek niestety sie na ta pozostałosc sałatki rzuciłam i podjadałam orzeszki a to góra kalorii wiec chwilowa kapitulacja była ale sie nie poddaje całkowicie bede walczyc, na razie przez tydzien tylko 3 kg mysle ze mam strasznie spowolniona przemiane materii moze ten clarinol pomorze przed ciaza przy takiej diecie waga szła expresowo w dół ale 9 godzin w pracy plus 20-30 km codziennie na rowerze i jeszcze brzuszki a teraz nic mi sie nie chce i czasu tez nie ma bez dziecka wyjsc , tylko kanapa i komp:no::crazy:

reklama
a ja nareszcie zauwazylam rezultatu :tak::tak:...juz myslalam ze nic sie nie ruszy....a tu prosze....moze nie jakos bardzo wiele ale juz widze jakies efekty....nie mam specjalnej diety,staram sie jesc normalnie ale w mniejszych ilosciach bezltuszczowo i bez slodyczy(tylko 1 kitkat dzinnie):tak::tak:nie moge tego sobie odpuscic....pozatym szybciutkie spacerki z Malym:-):-) i juz spodnie w ktore byly na mnie jeszcze lekko ciasne w zeszlym tyg tak teraz mam luuuzzzzzyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D tylko nie wiem czemu na wadze nie ma roznicy....w kazdym badz razie czuje sie naprade lepiej:-):-)i mam jeszcze wieksza mobilizacje:tak::tak:
3 mam kciuki za siebie i za Was dziewuchy;-);-)

Do góry