reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

reklama
niepelne brzuszki to luzik ale pelne.... tragedia.... kiedys to i po 50 robialam na raz a teraz to moze z dwa.... wstyd... no ale coz.... a ja zaczelam lykac tabletki. wiem wiem mamusia 2008 ze to nie zdrowe ale nie mam silnej woli.... gdzies mi uciela:-) a chce schudnac....
hej
jezeli moge zapytac to skad jestes?
w nicku to nazwisko?

Ostatnia edycja:
a ja nareszcie zauwazylam rezultatu :tak::tak:...juz myslalam ze nic sie nie ruszy....a tu prosze....moze nie jakos bardzo wiele ale juz widze jakies efekty....nie mam specjalnej diety,staram sie jesc normalnie ale w mniejszych ilosciach bezltuszczowo i bez slodyczy(tylko 1 kitkat dzinnie):tak::tak:nie moge tego sobie odpuscic....pozatym szybciutkie spacerki z Malym:-):-) i juz spodnie w ktore byly na mnie jeszcze lekko ciasne w zeszlym tyg tak teraz mam luuuzzzzzyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D tylko nie wiem czemu na wadze nie ma roznicy....w kazdym badz razie czuje sie naprade lepiej:-):-)i mam jeszcze wieksza mobilizacje:tak::tak:
3 mam kciuki za siebie i za Was dziewuchy;-);-)
u mnie to same, niektóre spodnie już są luźniejsze,oczywiście te kupione po ciąży, ale waga stoi

Z początku wydają się być banalnie proste, ale gdzieś po 10 dniu zaczynają się schody..., przynajmniej dla mnie:-DNo i to to jedno ćwiczenie z podnoszeniem prostych nóg - to zabójstwo dla kręgosłupa!

Wolno, ale tylko niepełne, z nogami zgiętymi w kolanach :tak:
ortopeda mówił ze nie wolno, bo ja tez mam problemy z kręgosłupem, ale ja robię, no chyba ze bardzo boli, to przestaje

pyciolek87 te tabletki to lindaxa:-) sa niby na recepte ale ale... najwyrazniej nie koniecznie bo ja recepty nie mialam.... tyle ze maja skutki uboczne.... tyle ze jesc nie chce sie wogole.

Witam wszystkich!!

Ewelw, jak u ciebie sprawdza się dieta garściowa?Bo moja twarogowa bardzo wolno idzie, tylko 1,8kg w ciągu 8dni:-(a jak stosowałam przed ciąża to miałam 3 kilo w ciagu tygodnia
Ja juz stracilam wszelkie nadzieje ze zrzuce te kilogramy:-:)-:)-(
Napisałam przez pomyłkę na głównym - jak chudnę... Do du py chudnę!!! Ale dziś mąż jest na słyżbie to zrobiłam 300 brzuszków, 45 min na pasach modelujących i 30 min ciężarki 1g - bo mam ramiona szerokie - mam nadzieję że jak będę konsekwentna - to się co ruszy... Ale jutro jedziemy do Wawy - po szatkę na chrzest i pewnie siędzień zejdzie - więc nie poćwiczę - potem week - a to mnie "DEMOTYWUJE" bo jedziemy do Opoczna - naszego miasta i pewnie rodzice coś upichcą...
Staram się jeść mniej - słodyczy nic - nawet przeszłam na pieczywo chupkie (z tym że i tak go więcej zjem - więc co z tego :zawstydzona/y:)
Niby mniej - ale garścią bym tego nie nazwała - raczej dwoma :tak::tak::tak::tak:
No ale może się co ruszy po tygodniu bo dużo ćwiczę - to może biedny organizm też się domaga dlatego jedzonka....... A w ogóle to cały czas głodna jestem.... i marzę o jedzeniu............
A i smarowańsko co dzień rano balsamem na cellu z avonu - on mi zawsze b. pomagał - jeszcze przed ciążą. A teraz zamówiam nowość!! Tonik do ciała (z najn katalogu) Ponoć po tygodniu kilka cm mniej.... ja tak bardzo nie wierzę - ale choć troszki może coś da....

Witam wszystkich!!

Napisałam przez pomyłkę na głównym - jak chudnę... Do du py chudnę!!! Ale dziś mąż jest na słyżbie to zrobiłam 300 brzuszków, 45 min na pasach modelujących i 30 min ciężarki 1g - bo mam ramiona szerokie - mam nadzieję że jak będę konsekwentna - to się co ruszy... Ale jutro jedziemy do Wawy - po szatkę na chrzest i pewnie siędzień zejdzie - więc nie poćwiczę - potem week - a to mnie "DEMOTYWUJE" bo jedziemy do Opoczna - naszego miasta i pewnie rodzice coś upichcą...
Staram się jeść mniej - słodyczy nic - nawet przeszłam na pieczywo chupkie (z tym że i tak go więcej zjem - więc co z tego :zawstydzona/y:)
Niby mniej - ale garścią bym tego nie nazwała - raczej dwoma :tak::tak::tak::tak:
No ale może się co ruszy po tygodniu bo dużo ćwiczę - to może biedny organizm też się domaga dlatego jedzonka....... A w ogóle to cały czas głodna jestem.... i marzę o jedzeniu............
A i smarowańsko co dzień rano balsamem na cellu z avonu - on mi zawsze b. pomagał - jeszcze przed ciążą. A teraz zamówiam nowość!! Tonik do ciała (z najn katalogu) Ponoć po tygodniu kilka cm mniej.... ja tak bardzo nie wierzę - ale choć troszki może coś da....
Ja już tez nie wierze w te rożne balsamy:-(ja niby głodna nie chodzę, bo już się przyzwyczaiłam,ale co z tego od wczoraj tylko 300gr mniej:-(, czyli razem za 2 tyg tylko 2kg, ale ja mam tak ze jednego dnia mam 2 na minusie, a następnego 2 na plusie, i bądź tu mądry

reklama
Do góry