pyciolek87
Mama Alexa:*
tez bym sobie sprezentowala taki pasior...a mozna go uzywac np w momencie kiedy trzyma sie dzidziusia na raczkach??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam tez okropną przemianę materii i cale życie zmagam się ze zbędnymi kilogramami:-(zawsze się udawało, zobaczymy czy teraz się uda, ale jak na razie to coś słabo idzie:-(Z dietą chyba muszę zaczekać na lepszą pogode bo jak prawie cały dzień w domu siedzę to nie jestem w stanie powstrzymac sie od jezdenia, wiec na razie usilnie staram sie nie objadac zeby waga znów w góre nie poszła , bo niestety ja najwiecej przytyłam teraz w domu juz po porodzie, właśnie wcinam jogurcik z rodzynkami, płatkami owsianymi i otrębami ale ja mam masakryczną przemianę materii do tego, łykam hormony które na mnie nie najlepiej wpływają wiec to nic nie daje