reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie i uroda

Hej dziewczyny jezeli chodzi o wage to w ciazy przytylam 17 kg. a teraz na dzien dzisiejszy schudlam 23kg. sama nie wiem jak to zrobilam waga sama mi spada... odzywiam sie normalnie i nie omijam slodyczy... nie karmie juz piersia:( a zadziwiajaco chude:)

reklama
a ja schudłam 12kg i na tym stanęło a jeszcze przydałoby się z 4 minimum:zawstydzona/y:nie jem słodyczy i moja dietka jest bardzo uboga,ale potrafię zjeść paczkę sucharków na dwa razy:zawstydzona/y:taki mam apetyt przy karmieniu aż wstyd:zawstydzona/y:

Dziewczyny zcy was tez jeszcze boli blizna po zszyciu czasami ? Chodzi mi o poród naturalny.
A i jeszcze jedno co mnie wkurza, po stosunku krwawie, moja ginka mnie ostzrgła na wizycie kontrolnej ze tak moze byc bo zrobił mi sie jakis zrost który przy potarciu krwawic moze, ale kurde jak długo, czy do konca zycia :eek:?

Agacia mnie tez czasem ciagnie rana po zszyciu....ostatnio próbujemy wrócic z miskiem do spraw łozkowych :p i nawet nm wychodzi,chociaz przy niektórych pozycjach jesce mnie boli,,,
A ja mam takie pytanko czy wróciła Wam juz miesiaczka???Bo ja mialam cos takiego jakby ciagniecie za jajniki i potem wypływało ze mnie cos bardzo ciemno brazowego, pozniej troszke takiego jakby czerownego...potrwało pare dni i koniec....Moja tesciowa mówiła mi,ze to miesiaczka,bo mineło 6 tyg i czas najwyzszy....dosłownie po równych 6 tyg od porodu dostałam....

Staram się nie jeść słodyczy poza tym jem razowy chleb i wieczorami staram się nie jeść. Karmie piersią a waga od 3 tyg stoi w miejscu już straciłam nadzieję, że kiedyś wrócę do wagi sprzed ciąży. Widocznie mi nie jest dane:zawstydzona/y::-:)no:

Agacia mnie tez czasem ciagnie rana po zszyciu....ostatnio próbujemy wrócic z miskiem do spraw łozkowych :p i nawet nm wychodzi,chociaz przy niektórych pozycjach jesce mnie boli,,,
A ja mam takie pytanko czy wróciła Wam juz miesiaczka???Bo ja mialam cos takiego jakby ciagniecie za jajniki i potem wypływało ze mnie cos bardzo ciemno brazowego, pozniej troszke takiego jakby czerownego...potrwało pare dni i koniec....Moja tesciowa mówiła mi,ze to miesiaczka,bo mineło 6 tyg i czas najwyzszy....dosłownie po równych 6 tyg od porodu dostałam....

ja dostalam jakies 6 tygodni po porodzie i najpierw tez takie ciemno brazowe ze mnie lecialo a potem krew tryskalam jak z kranu doslownie :crazy::crazy: po 4 dniach skonczyl mi sie okres:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Staram się nie jeść słodyczy poza tym jem razowy chleb i wieczorami staram się nie jeść. Karmie piersią a waga od 3 tyg stoi w miejscu już straciłam nadzieję, że kiedyś wrócę do wagi sprzed ciąży. Widocznie mi nie jest dane:zawstydzona/y::-:)no:

Nie łam się, kochana. Ostatnio przeczytałam, że u niektórych kobiet zaczyna bardziej spadać dopiero po odstawieniu dzidzi od piersi. Być może Ty akurat należysz do tej grupy kobiet. Mi też jeszcze dużo zostało do zrzucenia, więc nie jesteś sama :sorry2:

reklama
Nie łam się, kochana. Ostatnio przeczytałam, że u niektórych kobiet zaczyna bardziej spadać dopiero po odstawieniu dzidzi od piersi. Być może Ty akurat należysz do tej grupy kobiet. Mi też jeszcze dużo zostało do zrzucenia, więc nie jesteś sama :sorry2:
O kurcze, a mam zamiar rok karmić. Teraz kupuję sobie tylko bluzki nowe, żadnych spodni, żadnych spódnic.... Tak jakbym czekała na jakiś cud. Ach.... Dzięki za pocieszenie.;-)

Do góry