reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

Ja nic nie stosuje, bo mysle ze ta blizna wcale mnie nie oszpeca i nie bedzie widoczna nawet w stroju kąpielowym. Jest bardzo niska i taka cieniutka jakby mi ktos długopisem kreskę zrobił. Czy w pl tez tak robią ze prawie nie widac?

Ja mam do zrzucenia jeszcze 5kg ale nie odchudzam sie bo karmie piersią:tak: Mam nadzieje ze nie zaczne tyc:zawstydzona/y: a słodyczy mi tak brakuje ze szok:-)
No moja też wygląda jak narysowana długopisem i też jest baardzo nisko, tylko, że ma taki siny kolor, a chciałam tą blizn troszkę wybielić :sorry2:

reklama
Kochane chciałabym sobie kupić jakąś dobrą prostownice do włosów, bo mam ale mi coś nawaliła i była taka SE-czy macie może jakieś fajne sprawdzone przez Was, które są warte czegoś?:tak:Bo jest pełno modeli, ale który wybrać to nie wiem:confused:

Zrzuciłam kolejne dwa kilo :) Jeszcze tylko 3 do najniższej wagi sprzed ciąży :):):)
No i brzuszek ciągle jeszcze nie taki, jak bym sobie tego życzyła.

reklama
Ale Wam zazdroszczę! Mi zostało jeszcze 10,5 kg :baffled: Od najwyższej wagi poszło już 15,5kg więc może te 10 też jakoś spadnie :sorry2:

Do góry