Myszqa
Fanka BB :)
Wzięłam wczoraj od siostry taki pas Vibroaction do wytrząsania tłuszczu Zobaczymy czy to co mam pod biustem będę mogła kiedyś jeszcze nazwać brzuszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pomóżcie !! czy to możliwe, że już mam okres !!, dziś zobaczyłam na wkładce żywą krew, jestem 6 tyg. po porodzie, czy to nie za szybko
To chyba dość rzadkie, ale możliwe. Ale może to jeszcze krew połogowa?
A byłaś już u naszej ginki? Ja mam wizytę jutro właśnie..
Wzięłam wczoraj od siostry taki pas Vibroaction do wytrząsania tłuszczu Zobaczymy czy to co mam pod biustem będę mogła kiedyś jeszcze nazwać brzuszkiem
Cześć babeczki :-)
Mam pytanie do tych mam po cesarce ;-), czy Wy stosujecie, jakieś kremy, maści na blizne po cięciu ?? a jak tak to jakie ?