reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Ja już po wizycie. Niestety brzuch dalej się spina, miewam skurcze. Z szyjką na razie ok, ale potrzebne badania i obserwacja. Niedługo jadę do szpitala. Mam nadzieję, że nie posiedzę tam zbyt długo. Trzymajcie kciuki. Będę miała raczej utrudniony dostęp do internetu (tylko przez komórkę).

reklama
Cześć dziewczyny ;-) strasznie długo mnie tu nie było,ale z czasem jest u mnie ostatnio tak sobie. Wróciłam w sobote ze szpitala po podaniu immunoglobuliny, badania wszystko mi wyszlo dobrze, mialam nawet robione usg w szpitalu,co prawda nawet nie widziałam młodego ale na wypisie pisze,że wszystko ok, mały waży już 1300g :tak: W środę idę do mojego lekarza, będę sie go pytać o znieczulenie domięśniowe i umówię się z nim na usg prywatnie więc zobaczę mojego wielkoluda w końcu :-) Dziewczyny może wy wiecie kiedy bobas sie przekręca?

Melduję że jestem po wizycie nowa Pani doktor bardzo sympatyczna i kompetentna. Dała mi antybiotyk na moje bakterie moczowe i całą masę zaleceń żeby na nastepną wizyte isc do endokrynologa bo jest na gornej granicy TSH i do okulisty zeby sie dowiedziec jak się ma moja siatkówka. Słuchałyśmy tętna Młodego -140. Teraz mam pytanie czy jeśli bede chciala isc do endokrynologa na nfz to są duże kolejki? czy mam prawo w pierwszej kolejności na wizytę? :-)

Ja tak na szybko, bo dokopałam się, że u szczęściary cholestaza wyszła. Kochana ze mną w szpitalu leżała dziewczyna z cholestazą. W 32 tc. tętno dziecka zaczęło spadać i szybko robili jej cesarkę. Mała urodziła się z wagą 2 kg i wszystko było ok. Najważniejsza jest stała kontrola. Niestety nic więcej w tym temacie nie wiem:-(

reklama
joanna trzymam kciuki.

szczęściara...współczuję.

madziulka
a co się u Ciebie działo, że podali immunoglobulinę? Ja też mam ryzyko konfliktu, ale wiem, że dopiero po porodzie będę miała podaną immunogl.

Odnośnie cholestazy...ja dostałam na następną wizytę właśnie zlecone badania ASPAT i ALAT,także cieszy mnie fakt, że lekarz pilnuje terminów.

Do góry